ΔΕΙΤΕ το πλωτό παλάτι που έρχεται σήμερα σε ελληνικά νερά!

Στον Πειραιά και σε νησιά το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμπο

​Στο λιμάνι του Πειραιά και, στη συνέχεια, στα ελληνικά νησιά, θα πλέει από σήμερα το μεγαλύτερο και νεότερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, το «Regal Princess», που ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι πριν από έντεκα ημέρες!

rp_exterior_lg.jpg

Με μήκος 330 μέτρα, βάρος 142.714 τόνους και 18 καταστρώματα, το «Regal Princess» φιλοξενεί στις 1.780 καμπίνες του 3.650 επιβάτες, ενώ έχει 50μελές πλήρωμα.

rp_atrium_lg (1).jpg

Το κρουαζιερόπλοιο, που ναυπηγήθηκε στην Ιταλία, ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι στις 16 Μαΐου, μετά την ονοματοδοσία του και, μετά τον Πειραιά, θα συνεχίσει με κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά.

Screen-Shot-2013-08-23-at-10.35.07-AM.jpg

Στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας, το «Regal Princess» θα υποδεχθούν στελέχη του ΟΛΠ, ενώ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Ανωμερίτης θα επιδόσει στον πλοίαρχο, Έντουαρντ Πέριν, ειδική αναμνηστική πλακέτα και βιβλία για τη βιβλιοθήκη τού πλοίου, κατά τη διάρκεια της επόμενης επίσκεψής του, στις 23 Ιουνίου, οπότε και θα γίνει η επίσημη τελετή επί του πλοίου.

RoyalPRC_mini_suite.jpg

enclave_lotus-spa.jpgΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top