ΣΑΛΟΣ στην Ξάνθη: ΧΑΘΗΚΕ σάκος με ψηφοδέλτια!

Εικάζουν πως πετάχτηκαν

Ψηφοδέλτια έψαχναν το πρωί της Κυριακής σε εκλογικό τμήμα στο Μυρωδάτο της Ξάνθης και ψηφοδέλτια δεν έβρισκαν μιας και αυτά είχαν κάνει φτερά!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα ψηφοδέλτια βγήκαν από τον σάκο την Παρασκε��ή και τοποθετήθηκαν στην αίθουσα του σχολείου, που χρησιμοποιείται ως εκλογικό τμήμα, ώστε όλα να είναι έτοιμα για το πρωί της Κυριακής.

Ωστόσο όταν άνοιξαν οι κάλπες τα ψηφοδέλτια είχαν εξαφανιστεί και εικάζεται πως το Σάββατο πετάχτηκαν στα σκουπίδια καθώς θεωρήθηκαν “σκουπίδια” από τον πρώτο γύρο των εκλογών που κάποιος θα είχε ξεχάσει να μαζέψει.

Έτσι σήμανε συναγερμός ώστε να βρεθούν άμεσα ψηφοδέλτια και να αντικατασταθεί η απώλεια ώστε να μπορέσει το εκλογικό τμήμα να λειτουργήσει απρόσκοπτα, πράγμα που συνέβη μετά και την παρέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών.

Με το άνοιγμα των καλπών παρατηρήθηκαν προβλήματα και με τον αριθμό των ψηφοδελτίων, καθώς τρία κόμματα που μετέχουν στις Ευρωεκλογές δεν είχαν αποστείλει, όπως ορίζεται σχετικώς, τα ψηφοδέλτια τους στην Ξάνθη με αποτέλεσμα οι σάκοι που κατέφτασαν μέσω των δικαστικών αντιπροσώπων στα κατά τόπους εκλογικά τμήματα της περιοχής να μην τα περιέχουν μέσα.

Αναστάτωση ακόμα προκλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής όταν ένα εκ των κομμάτων που συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές απέστειλε την τελευταία στιγμή τα ψηφοδέλτια του στο αρμόδιο τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top