ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ στην Ανδραβίδα: ψήφισαν δημοτικό σύμβουλο τον αδικοχαμένο αστυνομικό Βασίλη Μαρτζακλή

Θέλησαν να επιβραβεύσουν την στάση που είχε κρατήσει στη ζωή του

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ στην Ανδραβίδα: ψήφισαν δημοτικό σύμβουλο τον αδικοχαμένο αστυνομικό Βασίλη Μαρτζακλή

​Συγκίνηση και θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι οι κάτοικοι Ανδραβίδας ψήφισαν τον άτυχο αστυνομικό Βασίλη Μαρτζακλή που έχασε την ζωή του εκτός υπηρεσίας από έναν 30χρονο ΡΟΜΑ.

Ο αδικοχαμένος Βασίλης ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Ανδραβίδας στο δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, με την παράταξη του Ανδρέα Κορομηλά.

Η παράταξή του σε ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής, δεν απέσυρε το όνομά του από το ψηφοδέλτιο και οι συμπολίτες του τον τίμησαν μετά θάνατόν με την ψήφο τους.

Συνολικά 373 πολίτες ψήφισαν τον αδικοχαμένο Βασίλη Μαρτζάκλη, επιβραβεύοντας την στάση που είχε κρατήσει στη ζωή του, με το να βρίσκεται δίπλα στο συνάνθρωπο, είτε ως αστυνομικός, είτε ως φίλος, είτε ως προπονητής στις ακαδημίες της Δάφνης, είτε ως πολίτης.

Επιβράβευσαν την διαρκή προσφορά του στον συνάνθρωπο, την ανιδιοτελή αυτή προσφορά, που εκείνο το βράδυ της 11ης Μαΐου, πλήρωσε με τη ζωή του, όταν δίχως δεύτερη σκέψη έσπευσε να αντιμετωπίσει έναν διαρρήκτη, που στιγμές αργότερα του κάρφωνε ένα μαχαίρι στην καρδιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top