START UP: Μια κοινότητα για όλα… Συνδέει άμεσα επαγγελματίες με υποψήφιους πελάτες

Με ένα κλικ όλες οι υπηρεσίες σπίτι σου

START UP: Μια κοινότητα για όλα… Συνδέει άμεσα επαγγελματίες με υποψήφιους πελάτες

​Στον ιντερνετικό αέρα βρίσκεται εδώ και ένα μήνα μια πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών για κάθε υπηρεσία που χρειάζεστε.

«Ο επαγγελματίας έχει το δικό του προφίλ, με δική του φωτογραφία, με δείγματα της δουλείας του εν ώρα δράσης και κριτικές από προηγούμενες δουλειές και είναι έτοιμος να δώσει ή προσφορές σε πελάτες ή αντιστρόφως να απαντήσει σε προσκλήσεις σε προσφορές.» δήλωσε στην κάμερα του Star, ο Founder της ιστοσελίδας «giaola.gr», Θάνος Παπαδημητρίου.

Οι υποψήφιοι πελάτες δεν έχουν μόνο την δυνατότητα να αναζητήσουν επαγγελματία μέσω του προφίλ του αλλά και να δημιουργήσουν την δική τους προσφορά οριοθετώντας τα χρήματα που θέλουν να ξοδέψουν για αυτήν.

Πιο απλά αλλά περιεκτικά μας το εξηγεί ο product manager της ιστοσελίδας «giaola.gr», Στάθης Τζάρος: «Χρειαζόμαστε έναν υδραυλικό γιατί έχουμε μια βλάβη στο σπίτι μας και θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το «giaola.gr». Πατάμε, λοιπόν, πάνω στις υπηρεσίες τεχνικών και στην συνέχεια υπηρεσίες υδραυλικών. Βλέπουμε τις προσφορές που υπάρχουν και αν κάποια από τις προσφορές αυτές μας αρέσει, την κρατάμε, αλλιώς έχουμε την δυνατότητα να φτιάξουμε μια δική μας προσφορά.»

«Είναι πάρα πολύ εύκολο για τον οποιονδήποτε επαγγελματία. Το καλό από την μεριά του πελάτη είναι ότι επιλέγει βάσει αξιολογήσεων των προηγούμενων πελατών, ποιον τεχνίτη ή ποια υπηρεσία θα χρησιμοποιήσει» είπε στην κάμερα του Star, ο υδραυλικός που είναι εγγεγραμμένος στην διαδικτυακή πλατφόρμα, Γιάννης Καλέντζος.

Η πλατφόρμα διαθέτει ήδη 150 καταχωρημένους επιχειρηματίες στην Αττική, ενώ πολύ σύντομα θα γίνει και application για κινητά τηλέφωνα.

Eίσαι κι εσύ νέος επιχειρηματίας; Παρά τις δυσκολίες, κατάφερες να υλοποιήσεις τις ιδέες σου και δημιούργησες τη δική σου Start up επιχείρηση; Σκέφτεσαι να τολμήσεις αλλά δεν ξέρεις ποιοι και πως μπορούν να σε στηρίξουν;

H τηλεόραση του STAR και το star.gr είναι εδώ γι�� να στηρίξουν νέες και καινοτόμες πρωτοβουλίες. Επικοινωνήστε μαζί μας … startup@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top