ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην Ηλεία: καθαρίστρια βρήκε 11 ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ εκλογικούς φακέλους κάτω από το θρανίο!

Σχηματίστηκε δικογραφία

​Σάλος έχει δημιουργηθεί στο νομό Ηλείας, όταν καθαρίστρια σχολείου βρήκε κάτω από θρανίο 11 κλειστούς φακέλους με ψηφοδέλτια, που δεν είχαν ανοιχτεί και συνεπώς, δεν είχαν καταμετρηθεί σ’ ένα από τα τέσσερα εκλογικά τμήματα των Μακρισιών.

Μπορεί ο αριθμός να μην είναι ικανός για να μεταβάλει το τελικό αποτέλεσμα, αλλά το γεγονός γεννά πολλά ερωτήματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί της Δευτέρας, η καθαρίστρια του σχολείου αμέσως τηλεφώνησε στον δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων, απ’ όπου ενημερώθηκε ο Γενικός Έφορος Εκλογών αλλά και το Α.Τ Κρεστένων, σχηματίζοντας Δικογραφία την οποία θα καταθέσει - μαζί με την κατάθεση της Δικαστικής αντιπροσώπου που κλήθηκε στην περιοχή, και τους φακέλους, ως στοιχεία - στον Εισαγγελέα.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να αποφασιστεί τι θα γίνει, αν αρκεί μια απλή επανακαταμέτρηση ή απαιτείται κάποια άλλη διαδικασία.

Το σίγουρο είναι ότι το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, με τις απόψεις να διίστανται, για το αν πρόκειται για απλή αμέλεια ή όχι, αν και κανείς δεν φαίνεται να ξέρει το περιεχόμενο των φακέλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top