ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ: ΜΕΧΡΙ και τους ΠΕΡΙΟΙΚΟΥΣ κατηγορεί ο δήμαρχος Ελληνικού!

Δείτε τι υποστήριξε στην έγγραφη απολογία του

ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ: ΜΕΧΡΙ και τους ΠΕΡΙΟΙΚΟΥΣ κατηγορεί ο δήμαρχος Ελληνικού!

​Με μια τρισέλιδη έγγραφη απολογία του ο δήμαρχος Ελληνικού κατηγορεί ακόμη και τους περίοικους για την παράνομη λειτουργία του λούνα παρκ που έχασε την ζωή του ο 13χρονος!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΝΕΡΙΤ «κανείς τους δεν έκανε καταγγελία» αναφέρει στην απολογία του ο Δήμαρχος. Αφού με βάση την λογική του Χρήστου Κορντζίδη έπρεπε να είχαν ενοχληθεί από την λειτουργία του λούνα παρκ.

Κατά τον δήμαρχο Ελληνικού για την τραγωδία φταίνε όλοι εκτός από τον ίδιο και τις υπηρεσίες του δήμου.

Στο υπόμνημα με τις εξηγήσεις που έστειλε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής επιρρίπτει ευθύνες:

  • στην Αστυνομία, διότι θα έπρεπε να είχε ελέγξει τη λειτουργία του
  • στον ιδιοκτήτη, ο οποίος θα έπρεπε να έχει καταθέσει το φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και
  • στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, υποστηρίζοντας ότι τα όργανά της είχαν εγκρίνει παλαιότερη απόφαση του Δήμου για εκμίσθωση του χώρου στην ίδια επιχείρηση και για τον ίδιο σκοπό.

Παράλληλα, ο Χρήστος Κορντζίδης επιχειρεί να παρουσιάσει την διαδικασία ελέγχου μονιμότητας ως πολιτική δίωξη και παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία.

Ο απερχόμενος δήμαρχος παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Αιρετών με το ερώτημα της αργίας ή της έκπτωσης από το αξίωμά του.

Στο μεταξύ ανοιχτά εξέφρασε τη στήριξή του στο πρόσωπο του κ. Κορτζίδη ο Μανώλης Γλέζος. Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Αργυρούπολη, ανέφερε ότι «Τυχόν παραίτηση του κ. Κορτζίδη, θα ήταν λιποταξία εν ώρα μάχης. Το Ελληνικό δέχεται επίθεση και ο δήμαρχος πρέπει να παραμείνει όρθιος και να παλεύει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top