Στο πόδι ο Σκορπιός για το πάρτι της κόρης του Ριμπολόβλεφ

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το πολυαναμενόμενο πάρτι γενεθλίων

Στο πόδι ο Σκορπιός για το πάρτι της κόρης του Ριμπολόβλεφ

​Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Απόδειξη γι’ αυτό είναι όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό στον Σκορπιό, εν όψει του μεγάλου πάρτι για τα γενέθλια της κόρης του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Ένα χρόνο μετά την απόκτηση του θρυλικού νησιού από τον Ρώσο μεγιστάνα οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις για το πολυαναμενόμενο πάρτι της Κατρίνας. Άλλωστε ο Σκορπιός ήταν το δώρο του πατέρα της.

Τα κτίσματα του νησιού ανακαινίζονται και καθημερινά οικοδομικά υλικά μεταφέρονται με βάρκες στο νησί.

Μια Γαλλίδα, που φημίζεται για την διοργάνωση εκρηκτικών πάρτι για δισεκατομμυριούχους έχει αναλάβει να διοργανώσει με κάθε λεπτομέρεια το μεγάλο event, ενώ η λίστα με τους διάσημους καλεσμένους έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νησί θα καταφτάσει για να τραγουδήσει στην Κατρίνα το Happy Birthday η Beyonce, όπως επίσης και Έλληνες τραγουδιστές, αφού ο Ριμπολόβλεφ είναι λάτρης της ελληνικής μουσικής.

Ο Σκορπιός θα είναι φωταγωγημένος από άκρη σε άκρη, ιδιωτικά αεροπλάνα θα προσγειωθούν στο Άκτιο, ενώ πολυτελή γιοτ των διάσημων καλεσμένων του επιχειρηματία θα αγκυροβολήσουν γύρω από το νησί.

Φυσικά τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια.

Η τοπική οικονομία δείχνει ήδη να επωφελείται από την έλευση του Ρώσου μεγιστάνα. Μάλιστα ο επιχειρηματίας δώρισε ένα ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λευκάδας, ένα φορτηγό στον δήμο, κι ένα σκάφος στο λιμενικό.

Τα πάντα θα είναι έτοιμα αρχές Ιουνίου για ένα πάρτι που αναμένεται να γράψει ιστορία στην περιοχή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top