ΠΑΡΑΤΑΣΗ μέχρι τις 16 Μαΐου για τις αιτήσεις συμμετοχής στις παιδικές κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ

Ποιοι έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος;

​Παράταση μέχρι τις 16 Μαΐου πήρε τελικά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ.

Στο πρόγραμμα έχουν δικαίωμα συμμετοχής εργαζόμενοι με 50 μέρες εξαρτημένες εργασίας το 2013, εγγεγραμμένοι άνεργοι με συνεχόμενη ανεργία έξι τουλάχιστον μηνών και οικογενειακό εισόδημα για το 2013 έως 16.000 ευρώ.

SPORTCAMP.jpg

Οι δικαιούχοι επιλέγονται μέσα από το αυτοματοποιημένο σύστημα μοριοδότησης και επιδοτ��ύνται για τη διαμονή των παιδιών τους σε Παιδική Κατασκήνωση του Μητρώου Παροχών του ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οργανισμού, τα παιδιά θα πρέπει να έχουν γεννηθεί από 1/1/1999 έως 14/6/2008 και δικαιούνται μέχρι και 15 μέρες διακοπές στις κατασκηνώσεις.

Τα δικαιολογητικά θα μπορούν να υποβληθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες έως τις 16 Μαΐου στις 15:00 το μεσημέρι.

_TVE5240.jpg

Η κα Αναστασία Μπούκα, Υπεύθυνη Υλοποίησης Κατασκηνωτικών Προγραμμάτων SPORTCAMP, μιλώντας στο star.gr είπε:

"Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αναδεικνύει την ευαισθησία προς τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη, προσφέροντας στα παιδιά χαρούμενες στιγμές ξεγνοιασιάς, στις κατασκηνώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Καλούμε τους γονείς να ενημερωθούν άμεσα και να δηλώσουν συμμετοχή στο τοπικό τμήμα του ΟΑΕΔ της περιοχής τους, προκειμένου να επωφεληθούν οι ίδιοι και τα παιδιά τους από την παροχή.

Η ομάδα του SPORTCAMP, αρωγός σε κάθε ενέργεια αλληλεγγύης για τα παιδιά, θα βρίσκεται δίπλα τους με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την φροντίδα για την πιο ευαίσθητη ομάδα του κοινωνικού συνόλου".

Οι ημερομηνίες των κατασκηνωτικών δεκαπενθημέρων είναι:

Α' Δεκαπενθήμερο: 26/6-10/7
Β' Δεκαπενθήμερο: 19/7-2/8
Γ' Δεκαπενθήμερο: 3/8-17/8
Δ' Δεκαπενθήμερο: 10/8-24/8
Ε' Δεκαπενθήμερο: 17/8-31/8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top