Η μητέρα του 26χρονου που φέρεται να έδειρε μέχρι θανάτου την Φαίη μιλά για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στο STAR

Ο άνδρας της ζήτησε συγγνώμη από τον πατέρα της αδικοχαμένης

Η μητέρα του 26χρονου που φέρεται να έδειρε μέχρι θανάτου την Φαίη μιλά για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στο STAR

​Για πρώτη φορά η μητέρα του νεαρού που κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου τη Φαίη από τη Νέα Μάκρη μιλά στο STAR.

Η γυναίκα αναφέρεται στη σχέση του γιου της με την Φαίη καθώς η κοπέλα πήγαινε συχνά στο σπίτι τους και έτρωγε μαζί τους, όμως μιλά και για την αδελφή της. Λέει ότι τη λυπάται αλλά δεν μπορεί να καταλάβει γιατί μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι και τι ήταν αυτό που προκάλεσε το μοιραίο καυγά.

Είναι το μόνο που δεν μπορούσε να φανταστεί. Ότι θα έβλεπε το γ��ο της να κάθεται στο εδώλιο για το θανάσιμο τραυματισμό της κοπέλας που όπως λέει αγαπούσε πολύ.

Η αδικοχαμένη Φαίη πήγαινε πολύ συχνά στο σπίτι της όπως είπε: «Φυσικά και η Μαριαλένα ήρθε δυο τρεις φορές και η Φαίη ερχόταν στο σπίτι, έτρωγε στο σπίτι, καθόταν στο σπίτι, ήταν πολύ αγαπημένα, δεν είχαν πρόβλημα δεν φαινόταν κάτι ότι είχαν μια άσχημη σχέση και αυτά ήταν πολύ αγαπημένα πολύ ερωτευμένα».

Κάποιες φορές η μητέρα του κατηγορουμένου είδε όπως υποστηρίζει, την αδελφή της Φαίης να πηγαίνει στο σπίτι. Δεν της πέρασε όμως από το μυαλό τι θα ακολουθούσε.

«Καμία καμία. Δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν κατάλαβα να ήταν καλή ή κακιά. Τίποτα γιατί δεν καθόταν, ερχόταν, έφερνε τον Βαγγέλη και φεύγανε. Την είδα που ήρθε τρεις φορές δεν μιλήσαμε. Μόνο με τη Φαίη πίναμε κανένα καφέ αραιά και που…»

Και οι φίλες της Φαίης που μίλησαν για πρώτη φορά στην Τατιάνα Στεφανίδου υποστηρίζουν ότι αρχικά το ζευγάρι φαινόταν πολύ ευτυχισμένο.

Η μητέρα του νεαρού μίλησε και για τον πατέρα των δυο κοριτσιών. Ένα τραγικό πρόσωπο, που έχει χάσει κάθε ελπίδα. Ο σύζυγος της όπως είπε πήγε και του ζήτησε συγγνώμη!

Μια συγγνώμη που όμως δεν απαλύνει τον αφόρητο πόνο του πατέρα που έχασε τα πάντα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top