Αρχιφύλακας στην Αταλάντη ήταν το… αφεντικό σε «λουλουδούδες» και συνελήφθη!

Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Αρχιφύλακας στην Αταλάντη ήταν το… αφεντικό σε «λουλουδούδες» και συνελήφθη!

​Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, 46χρονος Αρχιφύλακας στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας, για κατ’ εξακολούθηση παράβαση καθήκοντος τα ξημερώματα της Δευτέρας!

Όπως προέκυψε είχε συστήσει με τη σύζυγό του «επιχείρηση οικογενειακού τύπου» και διέθετε προς πώληση λουλούδια σε εκδηλώσεις (πανηγύρια, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος κ.ά.) απασχολώντας παράλληλα παράνομα αλλοδαπές γυναίκες στη δραστηριότητα αυτή.

Συνελήφθησαν επίσης με την αυτόφωρη διαδικασία, 5 ιδιώτες για, κατά περίπτωση, φορολογικές και υγειονομικές παραβάσεις, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών .

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Στους συλληφθέντες περιλαμβάνεται η σύζυγος του αστυνομικού, 38 ετών, μία 36χρονη αλλοδαπή υπήκοος Σερβίας, η 48χρονη ιδιοκτήτρια νυχτερινού κέντρου και ο 57χρονος σύζυγός της, προσωρινά υπεύθυνος στο μαγαζί, καθώς και ένας ακόμα 58χρονος, ιδιοκτήτης καταστήματος στην ίδια περιοχή.

Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε στα δύο καταστήματα διαπιστώθηκε ότι το ένα λειτουργούσε χωρίς την απαιτούμενη άδεια, ενώ το άλλο λειτουργούσε με τροποποίηση των όρων και προϋποθέσεων λειτουργίας του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top