Φάκελος με τρεις σφαίρες και απειλητικό σημείωμα στον Άρειο Πάγο

Άγνωστοι φαίνεται να τον έστειλαν διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση σχετικά με την Χρυσή Αυγή

​Απειλητικό σημείωμα σε έναν φάκελο με τρείς σφαίρες των 7,72 εκατοστών , έστειλε άγνωστος στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Ο φάκελος ανοίχτηκε από την ασφάλεια της Εισαγγελέα και διαπιστώθηκε η ύπαρξη της απειλητικής επιστολής και τριών σφαιρών γεγονός που προκάλεσε την κινητοποίηση της αντιτρομοκρατικής η οποία και παρέλαβε τον φάκελο.

Αποστολέας αναφερόταν το όνομα «Αλεπουδέλης» με ευθεία παραπομπή στην καταγωγή της εισαγγελέα από την Μυτιλήνη και η μια σελίδα του απειλητικού σημειώματος ήταν ανυπόγραφη.

Σε αυτή ανέφερε: «Αν σε 15 μέρες δεν αποφυλακίσετε τους άδικα προφυλακισμένους σʼ αυτή την βρωμερή υπόθεση τότε σε διάστημα 20 μηνών, είτε ο υπουργός , είτε η εισαγγελέας, είτε ο ανακριτής που ενεπλάκη στην υπόθεση θα κλάψουν για συγγενικά τους πρόσωπα ανεξαρτήτου φύλλου και ηλικίας. Το χρονικό διάστημα αυτό θα απαιτηθεί για να εντοπιστούν οι στόχοι αυτοί. Η αδικία ξεκληρίζει οικογένειες».

Αίσθηση προκαλεί πάντως η απουσία διευκρίνισης για την υπόθεση που αναφέρεται ο συντάκτης του κειμένου κάτι το οποίο οδηγεί σε εικασίες τις αρχές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές ενδεχομένως προσανατολίζονται προς την υπόθεση της Χρυσής Αυγής που συνεχίζει να βρίσκεται στην ανάκριση , χωρίς να αποκλείουν να πρόκειται και για άλλη σοβαρή υπόθεση