Φάκελος με τρεις σφαίρες και απειλητικό σημείωμα στον Άρειο Πάγο

Άγνωστοι φαίνεται να τον έστειλαν διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση σχετικά με την Χρυσή Αυγή

Φάκελος με τρεις σφαίρες και απειλητικό σημείωμα στον Άρειο Πάγο

​Απειλητικό σημείωμα σε έναν φάκελο με τρείς σφαίρες των 7,72 εκατοστών , έστειλε άγνωστος στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Ο φάκελος ανοίχτηκε από την ασφάλεια της Εισαγγελέα και διαπιστώθηκε η ύπαρξη της απειλητικής επιστολής και τριών σφαιρών γεγονός που προκάλεσε την κινητοποίηση της αντιτρομοκρατικής η οποία και παρέλαβε τον φάκελο.

Αποστολέας αναφερόταν το όνομα «Αλεπουδέλης» με ευθεία παραπομπή στην καταγωγή της εισαγγελέα από την Μυτιλήνη και η μια σελίδα του απειλητικού σημειώματος ήταν ανυπόγραφη.

Σε αυτή ανέφερε: «Αν σε 15 μέρες δεν αποφυλακίσετε τους άδικα προφυλακισμένους σʼ αυτή την βρωμερή υπόθεση τότε σε διάστημα 20 μηνών, είτε ο υπουργός , είτε η εισαγγελέας, είτε ο ανακριτής που ενεπλάκη στην υπόθεση θα κλάψουν για συγγενικά τους πρόσωπα ανεξαρτήτου φύλλου και ηλικίας. Το χρονικό διάστημα αυτό θα απαιτηθεί για να εντοπιστούν οι στόχοι αυτοί. Η αδικία ξεκληρίζει οικογένειες».

Αίσθηση προκαλεί πάντως η απουσία διευκρίνισης για την υπόθεση που αναφέρεται ο συντάκτης του κειμένου κάτι το οποίο οδηγεί σε εικασίες τις αρχές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές ενδεχομένως προσανατολίζονται προς την υπόθεση της Χρυσής Αυγής που συνεχίζει να βρίσκεται στην ανάκριση , χωρίς να αποκλείουν να πρόκειται και για άλλη σοβαρή υπόθεση

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top