Αλεξία Έβερτ: «Ο γιος του εφοπλιστή Πετράκη μου επιτέθηκε και έπεσα κάτω»

«Μου είπε: "θα πληρώσεις με το αίμα σου την Ferrari"»

Αλεξία Έβερτ: «Ο γιος του εφοπλιστή Πετράκη μου επιτέθηκε και έπεσα κάτω»
​Τροχαίο μεταξύ της Ferrari του εφοπλιστή Πετράκη και του τζιπ της Αλεξίας Έβερτ σημειώθηκε μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής στη συμβολή των οδών Σπευσίππου και Ηροδότου στο Κολωνάκι.

Μάλιστα η κυρία Έβερτ κατήγγειλε πως αμέσως μετά το συμβάν δέχθηκε επίθεση από τον εφοπλιστή και τους άνδρες της συνοδείας του.
efop.jpg
Επίθεση όπως οι ίδιοι αναφέρουν, δέχθηκαν και ο δημοσιογράφος του ΘΕΜΑτος Φρίξος Δρακοντίδης και ο φωτορεπόρτερ της εφημερίδας William Faithful που έσπευσαν στο σημείο. Συγκεκριμένα, δέχθηκαν φραστική επίθεση από τον εφοπλιστή Πετράκη και τους μπράβους του οι οποίοι απαίτησαν από τον φωτορεπόρτερ του ΘΕΜΑτος να σβήσει το φωτογραφικό υλικό του τροχαίου από την κάμερά του.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Άμεσης Δράσης που οδήγησαν τους δύο δημοσιογράφους του ΘΕΜΑτος στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, ενώ ο εφοπλιστής Πετράκης απαιτούσε να πάει στο τμήμα με τη Ferrari του. Μάλιστα οι άνδρες του Τμήματος δεν προχώρησαν σε ελέγχους των ανδρών “ασφαλείας” του κ. Πετράκη με αποτέλεσμα ένας εξ' αυτών να κυκλοφορεί στο Τμήμα με το όπλο του.
efop1.jpg
Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρία του Φρίξου Δρακοντίδη, αστυνομικός του Α.Τ Συντάγματος αφαίρεσε την κάμερα του οπερατέρ της εφημερίδας που έσπευσε στο Τμήμα για το ρεπορτάζ και έσβησε τα πλάνα που είχε προλάβει να τραβήξει!

Τελικά μετά από τρίωρη παραμονή στο Τμήμα οι δύο δημοσιογράφοι αφέθησαν ελεύθεροι, στις 2 μετά τα μεσάνυχτα.

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα από το Τμήμα αποχώρησαν τόσο ο νεαρός εφοπλιστής, όσο και η κυρία Αλεξία Έβερτ, αφού προς το παρόν δεν κατατέθηκαν μηνύσεις, ενώ η κυρία Έβερτ έλαβε έγγραφή συγγνώμη από τον γιο του εφοπλιστή Πετράκη.
drakont.jpg
Σε αυτήν ο κ. Πετράκης παραδέχεται ότι συμπεριφέρθηκε στην κυρία Έβερτ με άσχημο τρόπο, όχι όμως και πως την χτύπησε.

Η κυρία Έβερτ περιγράφοντας το περιστατικό σημείωσε πως η ίδια έφταιγε για το τροχαίο, γι' αυτό και προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη. "Ο νεαρός κάτοχος της Ferrari όμως, κατεβαίνοντας από μια πολυκατοικία και βλέποντας τη ζημιά στο αυτοκίνητό του, μου πέταξε ένα βιβλίο και με έσπρωξε, με αποτέλεσμα να χάσω την ισορροπία μου και να πέσω στην άσφαλτο.
efop2.jpg

Αν δεν έμπαινε μπροστά του ο σωματοφύλακάς του για να τον συγκρατήσει θα μου είχε κάνει μεγαλύτερο κακό", δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Έβερτ και συμπλήρωσε: "Μου είπε μάλιστα, 'θα πληρώσεις με το αίμα σου την Ferrari". Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top