Από ένα δέντρο με λάστιχο αυτοκινήτου κρεμάστηκε η 23χρονη στη Ρόδο

Ίσως μια επίπληξη να ήταν αρκετή να θίξει τον ευαίσθητο χαρακτήρα της

Από ένα δέντρο με λάστιχο αυτοκινήτου κρεμάστηκε η 23χρονη στη Ρόδο

​Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια 23χρονη φοιτήτρια βρέθηκε κρεμασμένη από ένα δέντρο το πρωί της Πέμπτης από στην περιοχή του Κορακόνερου Ρόδου.

Όπως σας γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση την κοπέλα βρήκε ένας περαστικός ο οποίος διερχόταν με το αυτοκίνητό του από τον δρόμο Ρόδου – Καλλιθέας. Την αντίκρυσε απαγχονισμένη από ένα δέντρο με ένα λάστιχο («χταπόδι») απέναντι από το πάρκινγκ αθλητικού κέντρου και έπαθε σοκ.

Τα ίχνη της 23χρονης Μαρίας, η οποία καταγόταν από την Αθήνα, σπούδαζε στο Ηράκλειο Κρήτης Πληροφορική και τις τελευταίες εβδομάδες βρισκόταν στο νησί των ιπποτών φιλοξενούμενη από έναν συμφοιτητή της, είχαν χαθεί από το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν από την εξαφάνισή της από το σπίτι όπου διέμενε, στην οδό Αταβύρου, στο Ροδίνι, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη μητέρα της στην Αθήνα. Οταν ο φίλος της δεν την έβρισκε, ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία, κάτι που μαρτυρά ότι ανησυχούσε για τις προθέσεις της 23χρονης, ενώ ειδοποιήθηκε και η οικογένειά της.

Σημειώνεται πως δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιο σημείωμα της κοπέλας που να εξηγεί τους λόγους οι οποίοι την οδήγησαν στην αυτοκτονία, ωστόσο πληροφορίες της Αστυνομίας αναφέρουν ότι μια επίπληξη που της έκαναν ήταν αρκετή για να θίξει τον ευαίσθητο χαρακτήρα της και να την οδηγήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Για το τραγικό περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, που έδωσε εντολή για πλήρη έρευνα της υπόθεσης στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου, το οποίο διενεργεί την προανάκριση.

Η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, η οποία είχε εκδώσει σχετική ανακοίνωση, με την οποία ζητούσε από όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν συγκλονισμένοι, ενώ ο νεαρός φίλος της θα κληθεί να δώσει κατάθεση προκειμένου να βοηθήσει να διαλυθεί το θολό τοπίο γύρω από τον θάνατο της 23χρονης Μαρίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top