START UP: «Social wifi» μια εφαρμογή που καταργεί τους κωδικούς πρόσβασης!

Μια παρέα προγραμματιστών σκέφτηκε να καινοτομήσει

START UP: «Social wifi» μια εφαρμογή που καταργεί τους κωδικούς πρόσβασης!

​Να καινοτομήσει εν μέσω κρίσης σκέφτηκε μια παρέα προγραμματιστών και δημιούργησε το social wifi, μια εφαρμογή που καταργεί τους κωδικούς πρόσβασης και σας επιτρέπει να απολαμβάνεστε δωρεάν ασύρματο δίκτυο.

Έχετε βαρεθεί να πηγαίνετε σε μια καφετέρια και να ρωτάτε τον σερβιτόρο ποιος είναι ο κωδικός για να συνδεθείτε στο wifi;

Το social wifi ήρθε για να σας δώσει τη λύση…

O κύριος Γιώργος Κούτρας εξήγησε στην κάμερα του STAR: «Κάποιος ο οποίος επισκέπτεται μια επιχείρηση όπως μια καφετέρια ένα ζαχαροπλαστείο ένα κομμωτήριο, δεν χρειάζεται να ρωτήσει κανέναν για το ποιός είναι ο κωδικός, συνδέεται μόνος του χρησιμοποιώντας το ασύρματο δωρεάν δίκτυο».

Στην ουσία ο Γιώργος και οι συνεργάτες ��ου, σκέφτηκαν μια εφαρμογή που καταργώντας τους κωδικούς πρόσβασης σας συνδέει στο ίντερνετ με την προϋπόθεση ενός και μόνο like!

«Με το που συνδεθεί κάποιος πελάτης της επιχείρησης τον κατευθύνει να μπει στη σελίδα του καταστήματος να κάνει like και μ’ αυτό τον τρόπο να απολαύσει δωρεάν ασύρματο δίκτυο» πρόσθεσε.

Με τον τρόπο αυτό κερδίζει και ο επιχειρηματίας που εγκαθιστά το συγκεκριμένο λογισμικό καθώς με τη βοήθεια των likes, κάνει την επιχείρηση του πιο δημοφιλή στον κόσμο των social media.

Πάμε όμως να δούμε αν εκτός από καινοτόμο είναι και τόσο απλό όσο ακούγεται…

Μας δείχνει στο κινητό και μας εξηγεί τα στάδια…

Ήδη το social wifi χρησιμοποιείται από 150 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ το κόστος μιας τέτοιας εγκατάστασης δεν ξεπερνάει τα 100 ευρώ.

Eισαι κι εσύ νέος επιχειρηματίας; Παρά τις δυσκολίες, κατάφερες να υλοποιήσεις τις ιδέες σου και δημιούργησες τη δική σου Start up επιχείρηση; Σκέφτεσαι να τολμήσεις αλλά δεν ξέρεις ποιοι και πως μπορούν να σε στηρίξουν;

H τηλεόραση του STAR και το star.gr είναι εδώ για να στηρίξουν νέες και καινοτόμες πρωτοβουλίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας … startup@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top