Νέα αυτοψία του Star στο λούνα παρκ στο Βραχάτι

Ο επιχειρηματίας ξεκίνησε τις βελτιώσεις για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων

Νέα αυτοψία του Star στο λούνα παρκ στο Βραχάτι

​Άμεση ήταν η αντίδραση μετά το αποκλειστικό ��επορτάζ του Star και του δημοσιογράφου Βαγγέλη Γκούμα, που ανέδειξε τρανταχτές ελλείψεις στον τομέα της ασφάλειας σε λούνα παρκ στο Βραχάτι Κορινθίας.

Ο επιχειρηματίας, όπως βλέπετε, ξεκίνησε τις βελτιώσεις για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων ενώ ο πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου που παραχώρησε τον χώρο δήλωσε ότι αν δεν πάρει έγκριση λειτουργίας το λουνα παρκ θα ζητήσει την απομάκρυνση του.

Την ίδια στιγμή οι εργάτες από νωρίς το πρωί άνοιγαν μικρά χαντάκια, ώστε να μην μείνει κανένα καλώδιο εκτεθειμένο, για να προκαλέσει κάποιο ατύχημα, ενώ τα πρόχειρα κολλημένα σίδερα κόπηκαν. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, επισκευές θα γίνουν και στην ρόδα αλλά και σε άλλα παιχνίδια που είχαν σκουριάσει.

Βέβαια, να σημειωθεί ότι στο λούνα παρκ χρειάστηκε το ρεπορτάζ του Star για να γίνουν οι βελτιώσεις των συνθηκών ασφάλειας των παιχνιδιών, όμως υπεύθυνοι για την ασφαλή λειτουργία του λούνα παρκ, είναι όσοι θα βάλουν την υπογραφή τους στο χαρτί του τεχνικού ελέγχου, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί αυτές τις μέρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top