Συμβόλαιο θανάτου για Ροδίτη επιχειρηματία από συγγενικό του πρόσωπο

Ο «πόλεμος» των δυο ανδρών ξεκίνησε για ένα μαγαζί

Συμβόλαιο θανάτου για Ροδίτη επιχειρηματία από συγγενικό του πρόσωπο

Μία από τις πιο ανατριχιαστικές υποθέσεις που είχαν συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, έριξε τίτλους τέλους προχθές, (05-05-14) στις δικαστικές αίθουσες. Πρόκειται για το συμβόλαιο θανάτου που είχε υπογραφεί για γνωστό επιχειρηματία της Ρόδου, με εκτελεστή έναν Αλβανό και εντολέα συγγενή του παραλίγο θύματος.

Το ποσό για την πληρωμένη δολοφονία είχε καθοριστεί στα 12.000 ευρώ, ενώ στόχος ήταν ο Ζαννής (Τζούλης) Μαχραμάς, 44 ετών, ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου στο όμορφο νησί της Ρόδου. Τον επιχειρηματία ήθελε να βγάλει από τη μέση ο 43χρονος ξάδερφος της γυναίκας του, με εκτελεστικό όργανο έναν 31χρονο Αλβανό.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, την ώρα που περπατούσε στον δρόμο αμέριμνα, κατευθυνόμενος στο σπίτι του, χτυπήθηκε από ένα αμάξι. Ο οδηγός, φαίνεται να ξαναγύρισε για να αποτελειώσει τον επιχειρηματία, αλλά ο 44χρονος άνδρας γλύτωσε, αφού τραυματίστηκε στο κεφάλι χωρίς όμως να χάσει την ζωή του.

Το δικαστήριο του επέβαλλε την ποινή των 10 χρόνων και 6 μηνών.

Το «μήλον της έριδος» για τους δυο άντρες φαίνεται να είναι ένα μαγαζί, το οποίο ανήκει και στους δυο, αν και το μεγαλύτερο ποσοστό, το έχει ο επιχειρηματίας, όπως ο ίδιος ανέφερε στην εκπομπή Μίλα.

Την ίδια στιγμή προχώρησε σε τηλεφωνική παρέμβαση η συνήγορος του δράστη, υποστηρίζοντας ότι το θύμα χρωστάει λεφτά στον δράστη, προσθέτοντας ότι κυνηγάει χρόνια την φτωχή οικογένεια του δράστη για να τους πάρει την περιουσία που απέκτησαν από μια κληρονομιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top