ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Ανοιχτά τα γραφεία της ΕΛΑΣ για την έκδοση ταυτοτήτων την μέρα των εκλογών

Ποιες μέρες και ώρες θα λειτουργήσουν;

​Για εσάς τους ξεχασιάρηδες που μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν θα έχετε εκδώσει ταυτότητα για να μπορέσετε να πάτε να ψηφίσετε στις δημοτικές εκλογές και στις ευρωεκλογές, το αρχηγείο της ΕΛ. ΑΣ φρόντισε και με απόφασή του θα μείνουν ανοιχτά τα αρμόδια γραφεία, ώστε να αποκτήσετε δελτίο αστυνομικής ταυτότητας μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

Αναλυτικά, τα γραφεία ταυτοτήτων θα είναι ανοιχτά το Σάββατο 17 και 24 Μαΐου 2014, από τις 08:00 μέχρι τις 18:00 και την Κυριακή 18 και 25 Μαΐου από τις 07:00 – 19:00.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της αστυνομίας, αν βγάζετε για πρώτη φορά ταυτότητα ή αντικαθιστάτε το δελτίο που είχατε βγάλει στο παρελθόν, η έκδοση θα γίνεται άμεσα με την προϋπόθεση ότι θα παραστείτε στο γραφείο αυτοπροσώπως και θα προσκομίσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τα δικαιολογητικά που χρειάζονται, και για τα στοιχεία επικοινωνίας των κατά τόπους γραφείων έκδοσης ταυτοτήτων μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα της ΕΛΑΣ www.hellenicpolice.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top