Συγκλονίζει η μητέρα του Ολλανδού διασκεδαστή: «Ήθελα να έχει μια φυσιολογική ζωή.»

Η μητέρα του θύματος δηλώνει ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου

Συγκλονίζει η μητέρα του Ολλανδού διασκεδαστή: «Ήθελα να έχει μια φυσιολογική ζωή.»

​Εφιαλτικές μνήμες ξύπνησαν, την Παρασκευή 2 Μαΐου, στη δικαστική αίθουσα, από την τραγική υπόθεση του 20χρονου Ολλανδού διασκεδαστή που πριν από έναν χρόνο είχε μαχαιρώσει 20 φορές ένα 11χρονο αγοράκι από την Ρωσία, σε ξενοδοχείο της Κρήτης.

Ο νεαρός δράστης καταδικάστηκε σε 11,5 χρόνια φυλακή στο ψυχιατρείο. Το δικαστήριο αναλυτικά επέβαλε, 10 χρόνια κάθειρξη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και 1,5 χρόνο για οπλοκατοχή, οπλοχρησία και κλοπή.

Τραγική φιγούρα στο δικαστήριο ήταν ο άτυχος 11χρονος που είδε για πρώτη φορά τον παραλίγο δολοφόνο του, καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Η μητέρα του θύματος δήλωσε πως είναι ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου και ευχαρίστησε την ελληνική δικαιοσύνη που αποκάλυψε την αλήθεια.

Από την άλλη πλευρά συγκλονίζει η μητέρα του δράστη, η οποία ήταν παρούσα στην δίκη του παιδιού της, ντυμένη στα μαύρα. Η γυναίκα δήλωσε ότι αν και γνώριζε τα ψυχολογικά προβλήματα του γιού της, ήθελε να του δώσει μια ευκαιρία να δουλέψει, ώστε να έχει μια φυσιολογική ζωή.

Να σημειωθεί ότι η δίκη καλύφθηκε και από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top