ΑΣΤΑΤΟΣ ο καιρός ΚΑΙ σήμερα με βροχές και τοπικές καταιγίδες

ΔΕΙΤΕ αναλυτικά την πρόγνωση

ΑΣΤΑΤΟΣ ο καιρός ΚΑΙ σήμερα με βροχές και τοπικές καταιγίδες

Πρώτη ανάρτηση: 05/05/2014 00:01

​Άστατος θα είναι ο καιρός και σήμερα Δευτέρα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και το��ικές καταιγίδες κυρίως τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 24 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 15 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ: Περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες στα βόρεια και δυτικά τμήματα του νομού. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν στα ανατολικά ορεινά και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.Το βράδυ θα βρέξει και μέσα στην πόλη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top