Ξυπνούν μνήμες από τον εφιάλτη του 11χρονου που μαχαίρωσε 20 φορές Ολλανδός ανιματέρ!

Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου

Ξυπνούν μνήμες από τον εφιάλτη του 11χρονου που μαχαίρωσε 20 φορές Ολλανδός ανιματέρ!

Στις δικαστικές αίθουσες αναβίωσε την Παρασκευή η υπόθεση με κατηγορούμενο τον ​20χρονο Ολλανδό που μετέτρεψε σε εφιάλτη τις διακοπές ενός 11χρονου αγοριού από τη Ρωσία στις 14 Μαΐου 2013 σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο και όχι μόνο όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Ολλανδός ανιματέρ μαχαίρωσε 20 φορές και πέταξε σε οικόπεδο το 11χρονο αγόρι, του οποίου νωρίτερα είχε κλέψει τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Η υπόθεση εκδικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεαπόλεως και η ακροαματική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη. Ήδη στο δικαστήριο έχουν καταθέσει αστυνομικοί που είχαν συμμετάσχει στις έρευνες για την υπόθεση αλλά και εργαζόμενοι του ξενοδοχείου που σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό.

Στο δικαστήριο παρευρίσκονται και γιατροί προκειμένου να καταθέσουν σαν μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορούμενου αναφορικά με την κατάσταση της ψυχικής του υγείας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δεν αποκλείεται σήμερα να εκδοθεί και η απόφαση για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το βούλευμα που εκδόθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ο Ολλανδός- ο οποίος εξακολουθεί να κρατείται στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού- κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία μαχαιριού οπλοχρησία και κλοπή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top