Η μητέρα του 17χρονου που δέχτηκε επίθεση από νεαρούς φερόμενους ως Χρυσαυγίτες ξεσπά

Εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης

Η μητέρα του 17χρονου που δέχτηκε επίθεση από νεαρούς φερόμενους ως Χρυσαυγίτες ξεσπά

​Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν σήμερα (30-04-14) η μητέρα του 17χρονου από το Παλαιό Φάληρο, που είχε μαχαιρωθεί από 2 νεαρούς, που φαίνεται να είναι μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ο μαθητής καθώς πήγαινε στο σχολείο δέχτηκε επίθεση από 2 νεαρούς, ο ένας μάλιστα ήταν ανήλικος, με αποτέλεσμα να σπάσει η μύτη του και να μαχαιρωθεί στο λαιμό

Η αιτία της επίθεσης στο άτυχο παιδί φαίνεται να είναι η εναντίωση του στις φασιστικές απόψεις μιας κοπέλας- φίλης του 17χρονου αλλά και των κατηγορούμενων.

Ο δικηγόρος των 2 δραστών, αναφέρει ότι είναι πολύ επικίνδυνο για τους νεαρούς να τους ταυτίζουν με την πολική παράταξη της Χρυσής Αυγής και πως η επίθεση συνέβη λόγω ζήλειας του δράστη για την σχέση του 17χρονου με την μαθήτρια.

Η μητέρα του μαθητή τονίζει ότι εδώ και ενάμιση χρόνο που συνέβη το τραγικό περιστατικό ο γιος της δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως από όσα υποστήριζε.

Η κυρία Μαρία ανέφερε επίσης ότι η κοπέλα είχε σχέση με τον δράστη και ο 17χρονος προσπαθούσε να την αποτρέψει για το καλό της από αυτήν την σχέση.

Σύμφωνα, λοιπόν με καταγγελίες των μαθητών η κοπέλα δήλωνε από παλιά την ταύτιση της με την πολιτική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής. Η ίδια το αρνήθηκε στο δικαστήριο ενώ παρουσιάστηκαν μηνύματα που δήλωναν την εμπλοκή της στην συγκλονιστική επίθεση.

Η ταλαιπωρημένη μητέρα δηλώνει απογοητευμένη από την θέση που πήρε η κοπέλα στην δίκη για την επίθεση στον φίλο και συμμαθητή της, ενώ τόνισε ότι δέχεται απειλές για την ζωή και την οικογένεια της ακόμα και τώρα.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι έσπασε την σιωπή της γιατί πρέπει όλοι οι γονείς να μάθουν και να προστατέψουν τα παιδιά τους από φανατισμένες ιδεολογίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top