ΣΟΚ στα Γιάννενα: Διακινούσε ναρκωτικές ουσίες… μέσα από την φυλακή

Συνελήφθησαν συνολικά 5 άτομα

ΣΟΚ στα Γιάννενα: Διακινούσε ναρκωτικές ουσίες… μέσα από την φυλακή

Σάλος έχει προκληθεί στην πόλη των Ιωαννίνων μετά την δημοσιοποίηση της είδησης ότι εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης «σκληρών» ναρκωτικών στο χωριό Βασιλική.

Σύμφωνα με την αστυνομία, «κουμάντο», στις παράνομες δουλειές, έκαναν ένας 43χρονος κρατούμενος στις Φύλακες Ιωαννίνων και μια γυναίκα 34 ετών, η οποία συνελήφθη μαζί με άλλα 3 άτομα, που φέρονται ως μέλη της ομάδας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, αξιοποίησαν πληροφορίες που είχαν και οδηγήθηκαν στο χωριό Βασιλική. Εκεί, στην αυλή του σπιτιού που έμεναν τα 3 άτομα (μια γυναίκα και δυο άντρες), βρήκαν κρυμμένα μέσα σε έναν σωλήνα 315 γραμμάρια ηρωίνης σε συσκευασίες.

Ωστόσο, ύστερα από εξονυχιστική έρευνα μέσα στο σπίτι, οι αστυνομικοί βρήκαν και μία ζυγαριά ακριβείας και πέντε κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Όπως υποστηρίζουν οι αρχές, τα 3 άτομα, στο σπίτι των οποίων βρέθηκαν τα ναρκωτικά, διακινούσαν την ηρωίνη σύμφωνα με τις εντολές που έπαιρναν από τον κρατούμενο και την 34χρονη συνεργό τους, η οποία συνελήφθη λίγο αργότερα στο κέντρο της πόλης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top