Συγκλονίζει το ιατρικό ανακοινωθέν για το 9χρονο κορίτσι που χτύπησε στο λουνα παρκ

Η κατάσταση της παραμένει σταθερή

Συγκλονίζει το ιατρικό ανακοινωθέν για το 9χρονο κορίτσι που χτύπησε στο λουνα παρκ

​Οι αποκαλύψεις για το «δολοφονικό» λουνα παρκ στο Ελληνικό, που έχασε τη ζωή του ένα 13χρονο αγοράκι και τραυματίστηκε σοβαρά η 9χρονη αδερφή του, διαδέχονται η μια την άλλη.

Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι το λουνα παρκ δεν είχε άδεια λειτουργίας, ενώ ο ιδιοκτήτης του παραμένει άφαντος. Να σημειωθεί ότι έχουν ασκηθεί διώξεις για κακούργημα σε τρείς συλληφθέντες, που θεωρούνται υπεύθυνοι για το τραγικό ατύχημα.

Την ίδια στιγμή το νοσοκομείο που νοσηλεύεται το 9χρονο αγγελούδι έβγαλε ιατρικό ανακοινωθέν που περιγράφει την κατάσταση του κοριτσιού σταθερή αλλά και κρίσιμη. Βέβαια οι γιατροί αναφέρουν πως το κορίτσι αν και παραμένει στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας, έχει κανονικά επαφή με το περιβάλλον.

«Το νεαρό θήλυ ηλικίας εννέα (9) ετών διακομίστηκε χθες στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» μετά από ατύχημα. Από το γενόμενο έλεγχο διαπιστώθηκαν εκτεταμένες θλάσεις πνευμόνων. Η ασθενής νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάστασή της παραμένει σταθερή. Δεν χρήζει αναπνευστικής ή άλλης χρήσης υποστήριξης των ζωτικών λειτουργιών και έχει πλήρη επικοινωνία με το περιβάλλον», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top