Παραλίγο ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Πάτρα: Ηλιακός θερμοσίφωνας έπεσε από πολυκατοικία και τρύπησε τη στέγη!

Κινδύνευσε ζευγάρι

Παραλίγο ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Πάτρα: Ηλιακός θερμοσίφωνας έπεσε από πολυκατοικία και τρύπησε τη στέγη!

Ένιωσαν τον ουρανό... να πέφτει στα κεφάλια τους, και νόμισαν πως θα φύγουν από αυτόν τον κόσμο! Για καλή τους τύχη ο ηλιακός θερμοσίφωνας βάρους τουλάχιστον 400 κιλών (μαζί με διπλούς ηλιακούς συλλέκτες) προκάλεσε μόνο μεγάλες υλικές ζημιές στο σπίτι τους.

Το ατύχημα συνέβη στην οδό Βασιλειάδου στην Πάτρα σε εξαώροφη πολυκατοικία, την οποία χωρίζει μία μεσοτοιχία από διώροφη κατοικία με κεραμοσκεπή στην οποία κατοικεί ηλικιωμένο ζευγάρι, γονείς γνωστού πατρινού επιχειρηματία από τον χώρο της διασκέδασης.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας ήταν όγκου 200 λίτρων! Ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και έντρομο το ��ευγάρι είδε τον τεράστιο όγκο να «προσγειώνεται»... δύο μέτρα από το σημείο στο οποίο κοιμόντουσαν, στο υπνοδωμάτιό τους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ηλιακός θερμοσίφωνας ήταν απλά... τοποθετημένος (και όχι βιδωμένος) με αποτέλεσμα λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Πάτρα να βρεθεί... στο κενό (από την ταράτσα δώματος που είχε κτιστεί στην ταράτσα της 6ώροφης πολυκατοικίας).

Το ζευγάρι απευθύνθηκε στην Αστυνομία, ο ιδιοκτήτης του ηλιακού υποσχέθηκε πως θα τους αποζημιώσει για όλες τις ζημιές που προκλήθηκαν!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top