Προστάτης οικογένειας ο 25χρονος που πέθανε από μπαλωθιές στην Κρήτη

Μεγάλωνε τα 3 αδερφάκια του

Προστάτης οικογένειας ο 25χρονος που πέθανε από μπαλωθιές στην Κρήτη

​Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τον 25χρονο, Γιώργο Γυπαράκη, που έχασε τη ζωή του την Κυριακή του Πάσχα (20-04-14), από μπαλωθιές στα Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου. Όπως σας είχαμε ξαναγράψει στο star.gr, ο νεαρός δέχτηκε 4 σφαίρες με τις δύο που τον "βρήκαν" στο μέτωπο και τον τράχηλο να ήταν οι μοιραίες. Η τρίτη πέρασε ξυστά από το κεφάλι του ενώ την τέταρτη την δέχτηκε στο χέρι.

Ο αδικοχαμένος νέος, που έχασε την ζωή του, κατά την διάρκεια του πασχαλινού τραπεζιού, όταν ένας 40χρονος φίλος του άρχισε να ρίχνει μπαλωθιές, ήταν προστάτης της οικογένειας του.

Ο νεαρός άνδρας έχασε τον πατέρα του στην τρυφερή ηλικία των 14 χρόνων και συντηρούσε τα 3 μικρά αδερφάκια του αλλά και την μητέρα του. Όλοι μιλούν για έναν αξιολάτρευτο νέο που αγαπούσε και σεβόταν την οικογένεια του όσο τίποτα άλλο. Ο 25χρονος εργαζόταν πολύ σκληρά στην κτηνοτροφική μονάδα που είχε, ενώ παράλληλα έπαιζε και σε μια τοπική ομάδα ποδοσφαίρου.

Σπαρακτικά είναι τα λόγια του Αντιπρόεδρου Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου, κυρίου Δασκαλομαρκάκη, που μιλάει για έναν λεβέντη που έριξε σε θλίψη όλον τον κόσμο που τον γνώριζε, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει ότι ήταν και πατέρας αλλά και αδερφός για τα 3 ανήλικα αδερφάκια του.

Οι υπεύθυνοί της ομάδας που αγωνιζόταν έχουν πλημμυρίσει τη σελίδα τους στο Facebook με συγκλονιστικά μηνύματα συμπαράστασης για τον χαμό του συμπαίκτη τους.

Να σημειωθεί ότι ο 40χρονος είναι στα χέρια της αστυνομίας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη βρέθηκαν, 1 πιστόλι και 50 φυσίγγια, ενώ ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει στην κατάθεση του ότι το όπλο «μπλόκαρε» και για αυτό τον λόγο συνέβη το τραγικό περιστατικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top