ΕΤΣΙ έγινε το τραγικό δυστύχημα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

57χρονη, μητέρα δύο παιδιών η άτυχη γυναίκα που έχασε τη ζωή της

ΕΤΣΙ έγινε το τραγικό δυστύχημα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

​Σοκαρισμένοι είναι οι συνάδελφοι της 57χρονης γυναίκας που έχασε με τον πιο τραγικό τρόπο τη ζωή της την Δευτέρα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Όλα ξεκίνησαν όταν στην πίστα του αεροδρομίου έφτασε η πτήση από τη Μύκονο γύρω στις 12:30 το μεσημέρι. Οι επιβάτες μπήκαν στα πούλμαν για να τους μεταφέρουν στην έξοδο, όταν ξαφνικά ο οδηγός είδε την 57χρονη να διασχίζει κάθετα τον δρόμο για να ανεφοδιάσει με τρόφιμα ένα αεροσκάφος.

Δυστυχώς δεν κατάφερε να φρενάρει με αποτέλεσμα να παρασύρει την άτυχη γυναίκα και να την οδηγήσει στον θάνατο.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΟΣΠΑ Κ. Τρατρά, οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο είναι σε πανικό, ενώ όπως τόνισε οι εργασιακές συνθήκες έχουν αλλάξει πολύ.

Επεσήμανε ότι οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε συνεχή πίεση και άγχος, ενώ τόνισε ότι είναι και ελλιπής η εκπαίδευση από την οποία περνάνε.

«Οι εργαζόμενοι πάνε στη δουλειά και δεν ξέρουν αν θα απολυθούν ή όχι, αν θα αντικατασταθούν με πεντάμηνο ή με τρίμηνο. Έχει μειωθεί το προσωπικό και όσοι έχουν μείνει είναι σε έναν πανικό», είπε.

Το ΕΚΑΒ πάλι δήλωσε ότι η ανταπόκρισή του έγινε μέσα σε 12 λεπτά, χρόνος που είναι αποδεκτός, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση από πλευράς του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top