Αίματα στα σκαλιά της εκκλησίας: ΑΥΤΟΨΙΑ στο σημείο που τραυματίστηκε η Αμερικανίδα τουρίστρια!

Τρεις νέες συλλήψεις-Ένας ανήλικος ανάμεσά τους

Αίματα στα σκαλιά της εκκλησίας: ΑΥΤΟΨΙΑ στο σημείο που τραυματίστηκε η Αμερικανίδα τουρίστρια!

​Σε τρεις νέες συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στη Σαντορίνη για τον τραυματισμό Αμερικανίδας τουρίστριας από βαρελότο το βράδυ της Ανάστασης.

SN5XL2TF.jpg
Πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 28, 24 και 16 ετών και η σύλληψή τους ανεβάζει συνολικά σε πέντε τα άτομα που βρίσκονται στα χέρια των Αρχών- εντός των χρονικών ορίων του αυτοφώρου- σχετικά με το θλιβερό αυτό περιστατικό.

Το βράδυ της Ανάστασης συνελήφθη ένας 23χρονος κι ένας 34χρονος και την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Νάξου.

Σε έρευνα στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: αυτοσχέδιο βαρελότο, 221 τυποποιημένες κροτίδες, τσάντα ώμου που περιείχε στο εσωτερικό της σπίρτα και ένας αναπτήρας και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Τα παραπάνω καθώς και τα πειστήρια που βρέθηκαν στο σημείο της έκρηξης θα εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εν τω μεταξύ γίνεται αυτοψία στο σημείο που τραυματίστηκε σοβαρά η Αμερικανίδα τουρίστρια στην εκκλησία της Παναγίας στην Οία.

Η κατάσταση της υγείας της παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Είναι διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού και του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηράκλειου Νίκος Χαριτάκης, είπε ότι η κατάστασή της είναι κρίσιμη, ωστόσο παρουσιάζει «μια ελαφρά εργαστηριακή βελτίωση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top