ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ για να γίνει το ψήσιμο του αρνιού παιχνιδάκι

Δες τι θα χρειαστείς και προετοιμάσου

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ για να γίνει το ψήσιμο του αρνιού παιχνιδάκι

​Το αρνάκι στη σούβλα θα πρωταγωνιστήσει την Κυριακή του Πάσχα, όμως για να το απολαύσετε θα πρέπει να είστε μάστορες και στο ψήσιμο. Για να μην ψάχνετε λοιπόν τελευταία στιγμή για ψησταριά και τα λοιπά εξαρτήματα, φροντίστε από τώρα για να είστε έτοιμοι.

Πρώτον και κύριον… Διαπιστώστε ότι η σούβλα που έχετε δεν έχει σκουριάσει, διαφορετικά τρέξτε και αγοράστε καινούργια.

Φυσικά θα πρέπει να φροντίσετε από νωρίς για να αγοράσετε τον παραδοσιακό οβελία που θα σας κοστίσει περίπου 70 – 100 ευρώ, όμως στα έξοδα θα πρέπει να υπολογίσετε και τα ψηστικά.

Έτσι για τις σούβλες θα χρειαστείτε περίπου 10 ευρώ, για την ψησταριά υπολογίστε γύρω στα 39 ευρώ και 12 ευρώ για τα κάρβουνα.

Σύνολο, ��ωρίς τα…παρελκόμενα που έχει το Πασχαλινό τραπέζι, 81 ευρώ. Αλλά μην σας πιάνει πανικός, υπάρχει και πιο οικονομική λύση… αυτή των δύο πασάλων.

Όσο για τα κάρβουνα, υπάρχουν ειδικά για την πόλη, που δεν καπνίζουν, έτσι για να μην ενοχλείτε και τον γείτονα. Για εσάς δε που θα πάτε στην εξοχή, υπάρχει μοτεράκι που δεν χρειάζεται να μπει καν στην πρίζα.

Και επειδή τα… βάσανα ενός καλού ψησίματος δεν τελειώνουν εδώ, καθώς πρέπει να σουβλιστεί το αρνί, υπάρχει και η λύση της ταβέρνας, που απλώς απολαμβάνεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top