Καθηγητής βρέθηκε με χειροπέδες για ένα σεξιστικό μήνυμα στο Facebook

Το διάβασε μητέρα μαθητή και του έκανε μήνυση

Καθηγητής βρέθηκε με χειροπέδες για ένα σεξιστικό μήνυμα στο Facebook

​Ανάστατο είναι σχολείο της Καλαμαριάς μετά από τη σύλληψη ενός καθηγητή της γυμναστικής, εναντίον του οποίου κατατέθηκε μήνυση για ένα σεξιστικό μήνυμα εναντίον μαθητή που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα, με τον μαθητή να ενημερώνει τους γονείς του για το σχόλιο του γυμναστή του και εκείνοι με τη σειρά τους να υποβάλουν αναφορά στην αρμόδια Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στην διεύθυνση του σχολείου.

Κατόπιν οι γονείς κατέθεσαν και μήνυση εναντίον του καθηγητή αφού σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, απείλησε και έβρισε τον μαθητή γιατί τον… «κάρφωσε» στους γονείς του.

Ο γυμναστής συνελήφθη με τη διαδικασία της αυτόφωρης διαδικασίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου του ασκήθηκε δίωξη για απειλή και εξύβριση.

Τελικά η υπόθεση δεν δικάστηκε την Πέμπτη και πήρε αναβολή για τον Ιούλιο.

Ο ίδιος μετά από αυτό ανάρτησε το εξής μήνυμα στη σελίδα του στο Facebook:

«Αγαπητοί μαθητές. Σας ευχαριστώ όλους για τα αιτήματα φιλίας. Παρ’ όλο που απαντώ σπάνια για λόγους τάκτ και διαφοράς ηλικίας, και παρ’ όλο που το FB αποτελεί προσωπικό δεδομένο, κάποιος μεταβίβασε μια φράση αστεϊσμού στην μητέρα του, και εκείνη το χρησιμοποίησε εναντίον μου.

Κατόπιν τούτου δεν θα μπορέσω να ξαναπαντήσω σε κανέναν, παρά την αγάπη μου, γιατί κουράστηκα να έχω προβλήματα χωρίς λόγο. Καλή συνέχεια σε ό��ους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top