ΕΙΚΟΝΕΣ από το σημείο της έκρηξης: Δεν έμεινε ΤΙΠΟΤΑ από το παγιδευμένο αυτοκίνητο!

Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ-Γίνονται έρευνες στο σημείο

ΕΙΚΟΝΕΣ από το σημείο της έκρηξης: Δεν έμεινε ΤΙΠΟΤΑ από το παγιδευμένο αυτοκίνητο!

​Συντρίμμια, αποκαΐδια και θραύσματα γυαλιών έχουν απομείνει στο σημείο όπου εξερράγη το παγιδευμένο αυτοκίνητο επί της οδού Αμερικής, έξω από υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος.

2071561.jpg
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει το σημείο. Το αυτοκίνητο με τα 75κιλά εκρηκτικής ύλης καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές έχουν προκληθεί και σε παρακείμενα κτίρια και καταστήματα μεταξύ των οδών Σταδίου και Πανεπιστημίου.

2071562.jpg
Αυτή την ώρα η αστυνομία έχει αποκλείσει όλο το κέντρο της Αθήνας και αναμένει πως θα ρίξει φως στη βομβιστική επίθεση εξετάζοντας τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της Τράπεζας της Ελλάδος και άλλων κτιρίων.

2071563.jpg
Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών βρίσκονται στο σημείο και συλλέγουν στοιχεία.

2071564.jpg
Μάλιστα όλα αυτά γίνονται μια μέρα πριν από την άφιξη της Άνγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα αλλά και την ημέρα που βγαίνει η χώρα μας στις αγορές.

2071568.jpg
2071569.jpg
2071570.jpg
Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας στάθμευσε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο σημείο το αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε μια μηχανή ως συνοδηγός.

Ακόμα, υπάρχουν εκτιμούν πως το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο από τις αρχές Απριλίου.

Το παγιδευμένο όχημα εξερράγη στις 05:54 το πρωί, μετά από προειδοποιητικό τηλεφώνημα στις 05:11 δίνοντας διορία 45 λεπτών και εντολή να εκκενωθούν τα γύρω κτίρια.

ΔΕΙΤΕ εδώ το βίντεο από την έκρηξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top