Η Αθήνα δημοφιλέστερη και φθηνότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης

Super προορισμός για το Πάσχα σύμφωνα με ταξιδιωτικό site

Η Αθήνα δημοφιλέστερη και φθηνότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης

​Το Πάσχα πλησιάζει και η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών trivago.gr έ��αξε και βρήκε τους δημοφιλέστερους και πιο φθηνούς προορισμούς για όσους θέλουν να ταξιδέψουν τις μέρες των γιορτών.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της έρευνας η Αθήνα αποτελεί την φθηνότερη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, μιας και το κόστος ανά διανυκτέρευση είναι 80 ευρώ για τις ημέρες του Πάσχα, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Βερολίνο, με 94 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Στην δεύτερη θέση των προτιμήσεων των ξένων τουριστών που σκέφτονται να επισκεφθούν τη χώρα μας είναι η Ρόδος, με τη διανυκτέρευση να κοστίζει μόνο 61 ευρώ, ενώ αν θέλετε να περάσετε φθηνές διακοπές, τότε μπορείτε να προτιμήσετε τα Χανιά, αφού η μέση τιμή διανυκτέρευσης είναι 58 ευρώ.

Η Αθήνα βρισκόταν και πέρσι στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των τουριστών για τις διακοπές του Πάσχα, ενώ στη δεύτερη ήταν και πάλι η Ρόδος. Φέτος πάντως η Κως δεν βρίσκεται στη λίστα με τους πιο δημοφιλής προορισμούς, παρά το γεγονός ότι πέρσι βρισκόταν στην τέταρτη θέση.

Αρκετοί πάντως Έλληνες ετοιμάζονται να περάσουν φέτος το Πάσχα στο εξωτερικό, με την Ρώμη να κυριαρχεί στις προτιμήσεις τους, ενώ δεύτερη έρχεται η Πόλη του Φωτός, το Παρίσι. Την τρίτη θέση καταλαμβάνει το Λονδίνο και την τετράδα κλείνει η Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top