Θάλεια Χούντα: Οι απαγωγείς με άφησαν, αλλά δεν είναι αυτό το τέλος. Γνώρ��ζαν τις κινήσεις μου

Οι εφιαλτικές ώρες που έζησε στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών

​Τις εφιαλτικές ώρες που έζησε στα χέρια των απαγωγέων της εξιστόρησε η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα, σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου, Νίκου Μπούρα.

«Θέλω να πω κάτι που οι περισσότεροι δημοσιογράφοι δεν γνωρίζουν. Τα κενά που αφήνω στις αφηγήσεις μου δεν έχουν σχέση με κάτι άλλο παρά με την μυστικότητα της διαδικασίας. Είναι μια ιστορία πάρα πολύ σοβαρή, η απαγωγή ήταν η κλιμάκω��η διότι εδώ και μήνες είναι κατατεθιμένη στη ΓΑΔΑ κάποια άλλη υπόθεση που σχετίζεται με αυτή εδώ. Για αυτό και πηγαινοερχόμουν στη ΓΑΔΑ. Κατανοείται λοιπόν ότι κατά τη διάρκεια της υπόθεσης της προηγούμενης που ήταν πολύ σοβαρή φτάσαμε να με απαγάγουν. Οι απαγωγείς είχαν θράσος. Πριν δυο τρεις μήνες έγινε ένα βίαιο περιστατικό στο σπίτι μου στην Παλλήνη…

Οι αρχές ανησυχούν πάρα πολύ για το δικό μου το αύριο. Όταν τελειώσει η διαδικασία θα μπορέσω να αφηγηθώ τι έχει συμβεί. Υπάρχει αρχή, μέση και τέλος και ένας ηθικός αυτουργός το όνομα του οποίου έχει δοθεί στα χέρια των αρχών. Δεν είναι ότι μου έτυχε κάτι τελείωσε και μπορώ να βγω να μιλήσω.» σημείωσε η κυρία Χούντα.

Στη συνέχεια είπε με μεγάλη σιγουριά πως η υπόθεση δεν έχει σταματήσει με την απελευθέρωσή της. «Το ότι με άφησαν δεν σημαίνει ότι είναι αυτό το τέλος. Με άφησαν εκείνοι, δεν με βρήκε κανένας. Μου έχουν ζητήσει να κάνω κάτι.» τόνισε προσθέτοντας ότι οι διαρροές που γίνονται στον Τύπο, μπορεί να γίνονται από τις αρχές για να αποσυντονίσουν το κλίμα όσο εκείνη ήταν στα χέρια επικίνδυνων ανθρώπων.

Έπειτα αναφέρθηκε με όσες λεπτομέρειες μπορούσε σε αυτά που βίωσε την ημέρα της απαγωγής της αλλά και μετά. «Είχα δώσει ένα ραντεβού για να πάω στον Πειραιά. Τελικά ούτε στο ραντεβού πήγα, ούτε ταξί πήρα… Η απαγωγή έγινε πολύ κοντά στο σπίτι μου στο Κολωνάκι. Υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι χωρίς τη θέλησή μου με έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και δεν έβλεπα τίποτα. Μου φόρεσαν κάτι και με έδεσαν. Δεν είχα τη δυνατότητα να αμυνθώ.
Η πόρτα του αυτοκινήτου που με έβαλαν ήταν συρόμενη. Όλα ήταν πολύ καλά μελετήμενα. Οι άνθρωποι που έκαναν τη δουλειά ήταν επαγγελματίες.»

Για τους απαγωγείς της ανέφε��ε τα εξής: «Οι απαγωγείς μου ήταν Έλληνες. Δεν ήταν βίαιοι για να με χτυπήσουν. Δύο φορές πήγα να πνιγώ εξαιτίας του μαντηλιού που μου είχαν βάλει μέσα στο στόμα. Δεν μπορούσα να καταπιώ… Εκεί που ήμουν είχε πολύ κρύο. Δεν αντιστάθηκα ποτέ σε αυτούς γιατί αν το έκανα θα με σκότωναν. Μου έφερναν σάντουιτς αλλά δεν είχα όρεξη…»

Τέλος ευχαρίστησε την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αλλά και την ίδια την παρουσιάστρια προσωπικά για όσα έκανε. «Χρωστώ στην Τατιάνα Στε��ανίδου και στους συνεργάτες της, γιατί η παρέμβαση από αυτή εδώ την εκπομπή με έσωσε. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Έχω δώσει όλες τις λεπτομέρειες στην κατάθεση μου. Είδα κάποιες αλλαγές.» σημείωσε.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top