Υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή στις δημοτικές εκλογές η μητέρα του Α. Γέροντα

Μετέφερε το μήνυμα του γιου της, ο οποίος δεν μπορεί να βγει από το σπίτι

Υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή στις δημοτικές εκλογές η μητέρα του Α. Γέροντα

​Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Κηφισιάς με το συνδυασμό της Χρυσής Αυγής, θα είναι η μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα, ο οποίος κατάφερε να σωθεί από την φονική επίθεση που δέχθηκαν μέλη της οργάνωσης έξω από τα γραφεία της στο Ηράκλειο.

«Είμαι η μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα και μητέρα του Φουντούλη και του Μάνου. Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι στην προσευχή μου ως μητέρα έχω κλάψει και για τον Φύσσα. Ο Φύσσας χτυπήθηκε από κάποιο άτομο που όπως είπε ανήκε στη Χρυσή Αυγή, για τα παιδιά μας όμως που χτυπήθηκαν και χύσανε το αίμα τους, δεν ξέρουμε ακόμα ποιος ήταν ο υπαίτιος. Υποψιαζόμαστε... όμως θα κρατήσω σαν μάνα και σας πολίτης λεπτές ισορροπίες, όσες δυνάμεις έχω, για να μην δημιουργούμε καταστάσεις ακραίες», δήλωσε η Όλγα Βλάχου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής για τον Δήμο Κηφισιάς.

Η μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα μάλιστα μετέφερε και το μήνυμα του γιου της, ο οποίος δεν μπορεί ακόμα να βγει από το σπίτι του μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του.

Όπως είπε, ο γιος της θα είναι πάντα δίπλα στον αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών για την απελευθέρωση της Πατρίδας, παρά το γεγονός ότι λίγες μέρες μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε το παιδί της, εκείνη είχε πει ότι δεν είναι οπαδός της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top