Μια… χτένα «εξιχνίασε» τριπλό φονικό στη Θάσο

Δείτε πώς έφτασαν στον δολοφόνο οι αστυνομικοί

Μια… χτένα «εξιχνίασε» τριπλό φονικό στη Θάσο

​Οι δικαστές αποφάσισαν να στείλουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου έναν επιχειρηματία από την Καβάλα ως τον άνθρωπο που σκότωσε τους τρεις άνδρες το καλοκαίρι του 2001 στη Θάσο. Μια χτένα και δεκάδες καταθέσεις, έδεσαν σύμφωνα με το συμβούλιο πλημμελειοδικών την υπόθεση. Τη χτένα την είχε αφήσει πάνω στο φέρετρο ενός θύματος ένα άτομο που όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα έδωσε στις αρχές ασφαλείας την άκρη του νήματος για να οδηγηθούν στον επιχειρηματία.

Το τριπλό φονικό έγινε στην περιοχή Καλλιράχη, όταν άγνωστοι δολοφόνησαν με εννιάρι πιστόλι έναν υπάλληλο της πολεοδομίας, έναν τοπογράφο και έναν εργολάβο οικοδομών. Μάλιστα, όλα τα θύματα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είχαν δεχτεί και χαριστική βολή.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος συνελήφθη μίλησε με το Κανάλι 1 της Καβάλας και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Όπως φαίνεται από το βούλευμα, αξιολογήθηκαν περισσότερες από 20 καταθέσεις μαρτύρων, με σημαντικότερη όμως αυτή του γείτονα του κατηγορούμενου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει πως είδε έναν ψηλό άνδρα την ημέρα του φονικού να πηδάει το μπαλκόνι του εξοχικού του θύματος.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, στο βούλευμα αναφέρεται ότι ο ίδιος επιχειρηματίας κατηγορείται και για τη δολοφονία ενός ακόμη ατόμου. Πρόκειται για ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων και καταστήματος οπτικών, που έγινε τον Ιούλιο του 2002 στην Καβάλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top