ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο θείος της Γ. Γιούργα: «Εμείς θέλουμε να τηρηθούν τα ισόβια για τους σατανιστές»

«Τα σιγανά ποτάμια φοβάμαι», είπε

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο θείος της Γ. Γιούργα: «Εμείς θέλουμε να τηρηθούν τα ισόβια για τους σατανιστές»

​Δυσάρεστες μνήμες ξύπνησαν στην οικογένεια της Γ. Γιούργα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια των σατανιστών Α. Κατσούλα, Μ. Δημητροκάλη και Δ. Μαργέτη στο άκουσμα της είδησης ότι ο μεν Δημητροκάλης αποφυλακίστηκε πριν από λίγες μέρες, ο δε Κατσούλας έχει κάνει αίτηση για αποφυλάκιση.

«Σε λίγες μέρες αυτοί οι άνθρωποι θα είναι ελεύθεροι. Εάν λοιπόν λέμε ότι η δικαιοσύνη είναι δικαιοσύνη, όταν σε κάποιον δίνει δις ισόβια και κάποια χρόνια φυλακή παραπάνω, θεωρώ ότι είναι τεράστιο σφάλμα να τους επιτρέπεις να αποφυλακίζονται τα 19 χρόνια», είπε ο θείος της άτυχης γυναίκας, Μ. Γιούργας.

Ο κ. Γιούργας μάλιστα επέμεινε στο γεγονός ότι όλοι μιλάνε τις τελευταίες μέρες για την αίτηση αποφυλάκισης του Κατσούλα και κανείς δεν κάνει λόγο για το γεγονός ότι και ο Δημητροκάλης έχει αποφυλακιστεί.

«Δεν συμφωνώ με όσους λένε ότι ο Δημητροκάλης ήταν ο πιο αδύναμος χαρακτήρας στην ομάδα των σατανιστών, γιατί όταν συμμετέχεις σε τέτοια εγκλήματα, ακόμα κι αν δεν κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι, δεν τα έχεις αποτρέψει κιόλας επομένως έχεις μεγάλη ευθύνη. Εγώ δεν πιστεύω στην μεταμέλειά τους. Εγώ τα σιγανά ποταμάκια φοβάμαι», είπε και πρόσθεσε ότι η δικαιοσύνη θα έπρεπε να σκεφτεί τον γιο της Γαρυφαλλιάς, που ήταν ένα ακόμα θύμα των σατανιστών, αφού έχασε την μητέρα του στην τρυφερή ηλικία των 8 ετών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top