ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ συνέχεια για τους ασφαλισμένους: Ξεκίνησαν από το πρωί οι ουρές στα φαρμακεία

Σφοδρή σύγκρουση φαρμακοποιών – ΥΠΑΝ

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ συνέχεια για τους ασφαλισμένους: Ξεκίνησαν από το πρωί οι ουρές στα φαρμακεία

​Κλειστά παραμένουν για μία ακόμα μέρα τα φαρμακεία, με τους φαρμακοποιούς να αντιδρούν έτσι στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί την Κυριακή.

Ήδη από το πρωί τεράστιες ουρές άρχισαν να σχηματίζονται έξω από τα ελάχιστα εφημερεύοντα φαρμακεία, με τους ασφαλισμένους να ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν τα φάρμακά τους.

Σήμερα Σάββατο, σε όλο το Λεκανοπέδιο της Αττικής είναι ανοιχτά 41 φαρμακεία και στο Κέντρο της Αθήνας επτά.

Ενδεικτικό είναι ότι αρκετοί απέφυγαν να σταματήσουν σε κάποιο ανοιχτό φαρμακείο το απόγευμα της Παρασκευής γιατί οι ουρές ήταν τεράστιες, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι και αρκετές φαρμακαποθήκες απεργούν με αποτέλεσμα κάποιοι από τους ασφαλισμένους να μην βρουν καν τα φάρμακα που χρειάζονται.

Πάντως οι φαρμακοποιοί επιμένουν στην σκληρή τους στάση και μάλιστα το πρωί του Σαββάτου, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά, Κ. Κούβαρης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον υφυπουργό Ανάπτυξης Θ. Σκορδά, στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».

Ο κ. Κούβαρης έκανε λόγο για ρυθμίσεις που «εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα», ενώ προειδοποίησε ότι με το νομοσχέδιο αυτό θα δημιουργηθούν καρτέλ στα φάρμακα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top