Σημαντική προσφορά για το όραμα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Δωρεά ύψους 70.000 ευρώ από τη μαιευτική κλινική ΡΕΑ

Mια σημαντική δωρεά, ύψους 70.000 ευρώ, που θα ενισχύσει το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο Ελπίδα και συγκεκριμένα την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ», προσέφερε η μαιευτική κλινική ΡΕΑ. Eνα συμβολικό ποσό από κάθε τοκετό που έγινε μέσα στο 2013, και προσφέρθηκε από τους γιατρούς της κλινικής ήταν αρκετό για να συγκεντρωθεί αυτή η σημαντική δωρεά.

Τις ευχαριστίες για την στήριξη της Τράπεζας μυελού , εξέφρασε η πρόεδρος του συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ" κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Η προσφορά σας ενισχύει τις προσπάθειές μας και στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στα παιδιά που δεν ήταν τόσο τυχερά και που πρέπει να παλέψουν για τη ζωή από τόσο τρυφερή ηλικία. Σας ευχαριστούμε που στέκεστε ως σύμμαχοι στον δύσκολο αυτόν αγώνα τους και στις δικές μας προσπάθειες για να τον κάν��υμε όσο γίνεται ευκολότερο και πιο αποτελεσματικό.» σημείωσε η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Η λειτουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ» , έρχεται να χαρίσει δώρο ζωής σε ανθρώπους, που πάσχουν από σπάνια νοσήματα και το μαιευτήριο Ρέα στηρίζει την προσπάθεια.

«Η προσπάθεια όλων σας κυρία Βαρδινογιάννη μας ενώνει σε μια νέα εθελοντική δράση. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η τράπεζα έρχεται να συμπληρώσει ένα μεγάλο κενό στον τομέα της υγείας στη χώρα μας » τόνισε ο Μητσάκος Μπαρμπαγιάννης, πρ. Κλινικής Ρέα.

Η Τράπεζα μυελού, το νέο σημαντικό έργο του συλλόγου Ελπίδα που καθημερινά βρίσκει νέους υποστηρικτές, θα πολλαπλασιάσει τις πιθανότητες εύρεσης συμβατού μοσχεύματος για παιδιά, που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού.

«Αυτή η κίνηση είναι συμβολική. Είναι σημαντικό οι γιατροί να προσφέρουν στα παιδιά. Το σημαντικότερο δεν είναι να δίνεις κάποια χρήματα και να εξαφανίζεσαι. Το σημαντικότερο είναι να είσαι κοντά, να συντροφεύεις και να προσφέρεις στις οικογένειες, στα παιδιά… σε αυτά τα ματάκια που σε κοιτούν με απόγνωση, υγρά και περιμένουν κάποια στήριξη» σημείωσε ο Μουστακαριας Θεόδωρος, μέλος του Δ.Σ. της κλινικής Ρέα.

«Το να προσφέρεις για να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου, δεν αρκεί… πρέπει να δίνεις μέρος της ψυχής και της καρδιάς σου για αν βοηθήσεις» ανέφερε η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ο σύλλογος Ελπίδα και η πρόεδρος του, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη ως έκφραση ευγνωμοσύνης για τη στήριξή απένειμε στο Μαιευτήριο ΡΕΑ την Τιμητική Πλακέτα της ΕΛΠΙΔΑΣ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top