Ντροπή: Γονείς εξέδιδαν την διανοητικά καθυστερημένη κόρη τους

Κρίθηκαν ένοχοι από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης

Ποινή κάθειρξης 10 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε ένα ανδρόγυνο που εξέδιδε την διανοητικά καθυστερημένη κόρη του.

Η συγκεκριμένη υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο του 2010 σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης. Οι γείτονες κατήγγειλαν το περιστατικό στο «Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με την οποία η τότε 18χρονη κοπέλα συνευρίσκετο ερωτικά με ηλικιωμένους άντρες έναντι χρηματικής αμοιβής.

Η κατάθεση της 22χρονης (σήμερα) κοπέλας συγκλόνισε τους δικαστές, καθώς επιβεβαίωσε τις σεξουαλικές της επαφές με διάφορους άνδρες.

Τόσο ο 52χρονος πατέρας όσο και η 44χρονη μητέρα -και οι δύο με νοητική καθυστέρηση- κρίθηκαν ένοχοι για μαστροπεία κατ' εξακολούθηση, αν και οι ίδιοι αρνήθηκαν κάθε είδους κατηγορία.

Το δικαστήριο αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους υπό όρους ενόψει του εφετείου.

Μαζί τους καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών ένας 37χρονος -ήδη έγκλειστος στις φυλακές για ληστείες- ο οποίος κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση σε ασέλγεια.

Ο 37χρονος, σύμφωνα με τη δικογραφία, κατηγορείται ότι είχε σεξουαλική επαφή με την νεαρή κοπέλα, ενώ φέρεται να διατηρούσε κατά καιρούς σχέση με την 44χρονη συγκατηγορούμενη του.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top