ΦΡΙΚΗ στο Ηράκλειο: 2,5 ετών αγοράκι ΠΕΘΑΝΕ μετά από βασανιστήρια που του έκανε η μητέρα του!

Του έριχνε ΚΑΥΤΟ νερό επί 8 μέρες

ΦΡΙΚΗ στο Ηράκλειο: 2,5 ετών αγοράκι ΠΕΘΑΝΕ μετά από βασανιστήρια που του έκανε η μητέρα του!

​Ανατριχίλα αλλά και οργή προκαλεί η είδηση ότι ένα αγοράκι μόλις 2,5 ετών πέθανε μετά από βασανιστήρια που του έκανε η ίδια του η μητέρα στο Ηράκλειο Κρήτης!

Το αγοράκι μεταφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης νεκρό στο κέντρο Υγείας Μοιρών από ένα ζευγάρι από τη Βουλγαρία που μένει τελευταία στα Σκούρβουλα Ηρακλείου.

Μάλιστα, σύμφωνα με εκτιμήσεις το παιδί ήταν νεκρό πολλές μέρες πριν μεταφερθεί στο Κ.Υ.

Όταν οι γιατροί είδαν τα εγκαύματα στο άψυχο σώμα του παιδιού ρώτησαν τι είχε συμβεί. Η εξήγηση που έδωσε η μητέρα ήταν πως το παιδί είχε πρόβλημα... δυσκοιλιότητας και για να το ξεπεράσει του έριχνε καυτό νερό στην πλάτη!

Ο σύντροφος της όμως, έδωσε άλλη εξήγηση που ούτε αυτή φαίνεται να έπεισε τους γιατρούς και κυρίως τους αστυνομικούς!

Το ζευγάρι, το οποίο αυτή την ώρα βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, καταθέτει τα όσα είπε και στους γιατρούς.

Μάλιστα, όπως είπε η μητέρα, όταν στην πλάτη του παιδιού προκλήθηκαν σοβαρά εγκαύματα η ίδια δεν το πήγε στο γιατρό αλλά... του έβαζε αλοιφές στην πλάτη για να επουλωθούν τα τραύματα.

Ο φίλος της από την πλευρά του λέει μεταξύ άλλων για ένα κουβά νερό στον οποίο όπως υποστηρίζει σκόνταψε το παιδί κι έτσι κάηκε, χωρί�� μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί να μπορούν να βγάλουν σαφές συμπέρασμα για όσα συνέβησαν.

Το σίγουρο είναι ότι το παιδί υπέκυψε εξαιτίας των αυτοσχέδιων ιατρικών μεθόδων που ισχυρίζονταν ότι χρησιμοποιούσαν και που σε κάθε περίπτωση συνιστούσαν βασανιστήρια για το άτυχο αγοράκι.

Φως στην υπόθεση θα ρίξει η νεκροψία νεκροτομή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top