ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ για τον 17χρονο ψαρά που αγνοείται στην λίμνη Μουρικίου Βοιωτίας

«Τον βλέπαμε στα 5 μέτρα,αλλά μετά ξαφνικά χάθηκε» είπαν οι φίλοι του

​Αγνοείται δυστυχώς ακόμα η τύχη του 17χρονου ψαρά που έπεσε στην παραλίμνη Μουρικίου Βοιωτίας, κοντά στην Υλίκη το μεσημέρι της Τρίτης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος ήταν μέλος μιας παρέας τεσσάρων ατόμων από το Μενίδι Αττικής, που το απόγευμα της Δευτέρας πήγαν και έριξαν τα δίχτυα στην παραλίμνη.

Το πρωί της Τρίτης επέστρεψαν για να σηκώσουν τα δίχτυα. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες ο 17χρονος μαζί με έναν 30χρονο μπήκαν στη λίμνη με μια μικρή βάρκα.

Δυστυχώς η βάρκα αναποδογύρισε και βρέθηκαν και οι δυο στο νερό. Οι φίλοι τους μαζί με κάποιους άλλους ψαράδες που ήταν κοντά έτρεξαν για βοήθεια.

Κατάφεραν και έβγαλαν αμέσως τον 30χρονο, όχι όμως και τον άτυχο 17χρονο.

«Τον βλέπαμε στα 5 μέτρα, αλλά μετά ξαφνικά χάθηκε...», φέρεται να είπε ένας από τους ψαράδες στους διασώστες που έφτασαν στο σημείο.

Στις έρευνες παίρνουν μέρος άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία που έφτασαν στο σημείο με διασωστική λέμβο, ενώ πήγαν και δύτες της 1ης ΕΜΑΚ από την Αθήνα και φυσικά πυροσβέστες από τη Θήβα.

Δυστυχώς την Τρίτη μέχρι που έπεσε η νύχτα δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον άτυχο νεαρό και οι έρευνες ξεκίνησαν και πάλι με το πρώτο φως της ημέρας.

Ωστόσο, το έργο των δυτών είναι δύσκολο, αφού όπως λένε ο βυθός είναι πολύ θολός.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top