Πορεία διαμαρτυρίας έκανε η ΟΛΜΕ προς το υπουργείο Παιδείας

ΑΝΟΙΞΑΝ οι δρόμοι στο κέντρο

​Πρώτη ανάρτηση: 21/03/2014 13:15

Γύρω στις 3 το μεσημέρι κάποιοι εκπαιδευτικοί πήγαν κοντά στο υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι πραγματοποιώντας πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στη διαθεσιμότητα!

Κοντά στο υπουργείο στήθηκε φραγμός με κλούβες των ΜΑΤ προκειμ��νου οι καθηγητές να μην προσεγγίσουν την είσοδο. Την ίδια ώρα κλειστή ήταν η Νερατζιώτισσα.

Μάλιστα, μέσα στο Υπουργείο γινόταν σεμινάριο για τους σχολικούς συμβούλους που θα απαρτίσουν την επιτροπή αξιολόγησης των καθηγητών.

Οι περίπου 30 σχολικοί σύμβουλοι όταν έφτασαν λίγο μετά τις 4.30 το μεσημέρι για να παρακολουθήσουν το σεμινάριο εμποδίστηκαν από τους διαδηλωτές ώστε να μην μπουν στο Υπουργείο.

2058220.jpg

2058221.jpg
Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκε η πορεία δ��αμαρτυρίας που έκανε η ΟΛΜΕ προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και προς την Βουλή και λίγο πριν τις 2.00 το μεσημέρι άνοιξαν όλοι οι δρόμοι στο κέντρο.

2058223.jpg

Οι εκπαιδευτικοί διαμαρτυρήθηκαν για τις απολύσεις στο Δημόσιο και γι’ αυτό ζητούσαν συνάντηση με τον υπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι η ΟΛΜΕ βρίσκεται σε 24ωρη διαμαρτυρόμενη κατά των επικείμενων απολύσεων εκπαιδευτικών, λόγω της αυριανής λήξης της οκτάμηνης περιόδου διαθεσιμότητας.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top