Η Aegean… «Κοντά στους Νέους» με 18.000 δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια

Μια σημαντική προσφορά στους φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από τα σπίτια τους

Η Aegean… «Κοντά στους Νέους» με 18.000 δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια

​Μια θέση για τους νέους φοιτητές της χώρας , θα κρατάει στα αεροσκαφη της από 2 Μαΐου η Αegean Air. Το πρόγραμμα «Κοντά στους Νέους» θα στηρίξει 500 φοιτητές που σπουδάζουν στα ανώτατα ιδρύματα , εξασφαλίζοντας τους, τα έξοδα μεταφοράς για όλα τα χρόνια σπουδών, από τον τόπο που κατοικούν στον τόπο που σπουδάζουν και αντίστροφα.

Το πρόγραμμα αφορά τους νεοεισαχθέντες φοιτητές του 2013 καθώς και τους επιτυχόντες της επόμενης χρονιάς. Από τους 500 φοιτητές οι 200 θα προέρχονται από νησιά των άγονων γραμμών όπως η Αστυπάλαια, η Κάλυμνος, η Κάρπαθος και ή Σκύρος, ενώ οι υπόλοιποι 300 θα προέρχονται από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η επιλογή θα γίνει μέσω στοιχείων που θα δώσει το υπουργείο παιδείας. Ο κάθε φοιτητής θα πρέπει να έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 16.000 μόρια, ενώ θα υπάρχουν και συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια. Μάλιστα το συνολικό όφελος για κάθε οικογένεια υπολογίζεται στα 2.500 ευρώ.

Όλοι οι φοιτητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ειδική ιστοσελίδα της Αegean, www.kontastoysneoys.gr. από 1η έως 15 Απριλίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top