ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η κραυγή της μάνας: «Το παιδί μου δολοφονήθηκε για τα μάτια μιας γυναίκας»

«Δεν έχω χρήματα να πάω στην δίκη των δολοφόνων του»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η κραυγή της μάνας: «Το παιδί μου δολοφονήθηκε για τα μάτια μιας γυναίκας»

​Ήταν 24 Νοεμβρίου του 2009 όταν ο 44χρονος Τάσος Πετρίδης έπεσε νεκρός μέσα στο σπίτι του μετά από σφαίρα που δέχθηκε στην κοιλιά από τον εραστή της πρώην συντρόφου του. Η ερωτική αντιζηλία ανάμεσα σε δύο άνδρες για τα μάτια μιας γυναίκας, όπλισε το χέρι του ενός και τον οδήγησε στο έγκλημα.

Τα μεσάνυχτα της 24η Νοεμβρίου του 2009, ο σωφρονιστικός υπάλληλος μαζί με την 24χρονη πρώην σύντροφο του Πετρίδη συναντήθηκαν και αφού πέρασαν μερικές ώρες μαζί πήγαν σε ένα νυχτερινό κέντρο για να διασκεδάσουν.

Πριν όμως πάνε εκεί, πήγαν στο σπίτι του Τάσου Πετρίδη για να του ζητήσουν να σταματήσει να τους ενοχλεί και να το πάρει απόφαση ότι δεν είναι πια ζευγάρι με την 24χρονη.

Η κοπέλα τηλεφώνησε στο θύμα να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του, κι όταν εκείνος βγήκε έξω προσπάθησε να τους διώξει, αντιδρώντας φραστικά και μόνο. Τότε ο σωφρονιστικός υπάλληλος έβγαλε το όπλο και τον πυροβόλησε στην κοιλιά.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του θύματος που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο μονάκριβος γιος της δεν είναι ζωντανός.

«Το παιδί μου δεν έφταιξε σε τίποτα. Και όλες οι μητέρες του κόσμου πονάνε για τα παιδιά τους, αλλά περισσότερο αυτ��ς που το έχουν ένα. Ποιος θα μου ανοίξει εμένα την πόρτα μου, ποιος θα μπει μέσα στο σπίτι μου;», αναρωτιέται.

Ο 44χρονος οδηγός είχε γνωρίσει την κοπέλα μέσω διαδικτύου και την είχε ερωτευτεί παράφορα. Η σχέση τους όμως ήταν έντονη και αρκετές φορές η κοπέλα είχε προκαλέσει την αρνητική αντίδραση του περίγυρού του.

Το καλοκαίρι του 2009 η 24χρονη γνώρισε τον σωφρονιστικό υπάλληλο, χωρίς όμως να έχει τελειώσει την σχέση της με τον 44χρονο οδηγό. Το θύμα μάλιστα συνέχισε να την διεκδικεί, χωρίς να μπορεί να φανταστεί αυτό που θα επακολουθούσε.

Δύο χρόνια μετά το δικαστήριο επέβαλε στον σωφρονιστικό υπάλληλο κάθειρξη 21 ετών για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και κάθειρξη 15 ετών στην 24χρονη για απλή συνδρομή στη δολοφονία του Πετρίδη.

Η 24χρονη πάλι από την πλευρά της υποστήριξε ότι ο σωφρονιστικός υπάλληλος ήταν εκείνος που επέμενε να γίνει εκείνη η συνάντηση , ότι γνώριζε πως ο σύντροφός της είχε όπλο, αλλά όχι ότι το είχε πάνω του τη νύχτα εκείνη και ότι άκουσε ξαφνικά τον πυροβολισμό χωρίς να προηγηθεί καυγάς.

Οι μνήμες της τραγωδίας αυτής αναμένεται να ζωντανέψουν και πάλι την Παρασκευή με τη συζήτηση της έφεσης της απόφασης του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πειραιά.

Η μητέρα όμως του 44χρονου δηλώνει ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να παραστεί στη δίκη για τη δολοφονία του παιδιού της, αφού δεν μπορεί να πληρώσει το παράβολο που αγγίζει τις 2.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top