Αυτό θα πει φαντασία: ΔΕΙΤΕ την πρωτοποριακή επιχείρηση που έφτιαξαν τρεις νέοι!

«Ενωμένοι σαν μια γροθιά καταφέραμε να λειτουργήσουμε το Bikeit»

Αυτό θα πει φαντασία: ΔΕΙΤΕ την πρωτοποριακή επιχείρηση που έφτιαξαν τρεις νέοι!

​Την δική τους πρωτοποριακή επιχείρηση έστησαν εδώ και δύο εβδομάδες στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης τρία νέα παιδιά που αντιστέκονται στην κρίση, δίχως να τους καταβάλει η μιζέρια.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Τριάντη και τους συνεταίρους του, Ηλία και Κώστα, δημιουργούς της εταιρείας Bikeit, η οποία νοικιάζει πρωτότυπα, αλλά και παραδοσιακά ποδήλατα δίπλα από γνωστό ξενοδοχείο.

dsfgsef.jpg
Αφορμή για να ξεκινήσουν μια τέτοιου είδους επιχείρηση δεν ήταν παρά μια ιδέα τους, που την συνέλαβαν ενώ παραθέριζαν το καλοκαίρι σε camping. Οι ίδιοι χρησιμοποιούσαν ποδήλατο για τις μετακινήσεις τους στο camping και θεώρησαν ότι κάτι παρόμοιο δεν υπάρχει στην πόλη και ειδικότερα στην Νέα παραλία που πρόσφατα άνοιξε για τους Θεσσαλονικείς.

dgsEEW.jpg
Η αγάπη τους για το ποδήλατο, τους ώθησε να ανοίξουν το υποκατάστημα ενοικίασης ποδηλάτων στην Νέα παραλία, καθώς η πρώτη τους επιχείρηση Bikeit βρίσκεται στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 72.

Ξεκίνησαν χωρίς μεγάλα κεφάλαια αλλά τελικά ��ατάφεραν να στήσουν την δικιά τους πρωτοποριακή επιχείρηση.

VFDGYERYER.jpg

«Με συζητήσεις, εμπειρικά και με μεράκι κάναμε το δικό μας BusinessPlan», δήλωσε ο Δημήτρης Τριάντης για το ξεκίνημα τους.

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε και έτσι ήταν για τους εμπνευστές της "Bikeit". Αρχικά, προσέλκυσαν δημοτικούς φορείς και ιδιώτες και σταδιακά, βήμα βήμα ξεκίνησε η συνεργασία τους με το ξενοδοχείο, που τους παρέχει χώρο για το κατάστημα. Η συνεργασία όπως λένε με το ξενοδοχείο βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο.

FDHRTH.jpg
Βασικό στήριγμα για τον Δημήτρη και τους συνεργάτες του για την καλή λειτουργία της επιχείρησης, είναι οι φίλοι τους που τους παρέχουν άμεση βοήθεια σε ότι και αν χρειαστούν. «Ενωμένοι σαν μια γροθιά καταφέραμε να λειτουργήσουμε το Bikeit και στην Νέα παραλία», τόνισε ο Δημήτρης.

Οι τιμές για το παραδοσιακό ποδήλατο ξεκινούν από τα 3 ευρώ την ώρα

- για το διθέσιο ποδήλατο 5 ευρώ η μισή ώρα

- για το τετραθέσιο ποδήλατο 8 ευρώ η μισή ώρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top