Στο χορό των κινητοποιήσεων οι εκπαιδευτικοί

Στις 14.00 το μεσημέρι θα συ��κεντρωθούν στην πλ. Κλαυθμώνος

Στους δρόμους κατεβαίνουν σήμερα οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, καθώς στις 14.00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλ��υθμώνος, στην οποία αναμένονται και εκπαιδευτικοί λειτουργοί από την περιφέρεια.

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στην κινητοποίηση η γενική συνέλευση των ΕΛΜΕ κήρυξε στάσεις εργασίας 11 π.μ. -2 μ.μ. και 2 μ.μ. -5 μ.μ. και κάλεσε τις ΕΛΜΕ που θα οργανώσουν την κάθοδο εκπαιδευτικών στην Αθήνα να προκηρύξουν συμπληρωματικές στάσεις.

Σήμερα το απόγευμα θα γίνει και συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Παιδείας, την ώρα συνάντησης εκπροσώπων της ΟΛΜΕ με τον υπουργό Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Την Τετάρτη, πρώτη ημέρα της απεργίας της ΑΔΕΔΥ οι εκπαιδευτικοί θα συμμετέχουν στο απεργιακό συλλαλητήριο στην Κλαυθμώνος στις 11:00.

Για την Πέμπτη διοργανώνεται πανελλαδική συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 13:00.

Στο ίδιο σημείο οι εκπαιδευτικοί θα συναντηθούν και την Παρασκευή στις 11:00, ενώ στις 15:00 θα συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο Παιδείας όπου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για την «επιμόρφωση» των σχολικών συμβούλων – αξιολογητών.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top