ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ το τελευταίο μήνυμα του φίλου της 27χρονης Σεμέλης- Το μεσημέρι η κηδεία της

Νέα σενάρια για το θάνατο της αθλήτριας που "έφυγε" στην πισίνα κολυμβητηρίου

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ το τελευταίο μήνυμα του φίλου της 27χρονης Σεμέλης- Το μεσημέρι η κηδεία της

«Η Σταλίτσα κάποτε έφυγε για τον μεγαλύτερο αγώνα της, εκεί που όλοι είναι νικητές....Καλό ταξίδι ''Σταλίτσα”».

Αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα του φίλου της 27χρονης Σεμέλης, της άτυχης αθλήτριας η οποία πνίγηκε στην πισίνα του Κολυμβητηρίου «Πεπανός» στην Πάτρα, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

αρχείο λήψης (1).jpg
Οι δυο τους κολυμπούσαν και προπονούνταν κάθε μέρα μαζί. Ό ίδιος μαζί με το σημείωμα άφησε ένα κεράκι και λίγα λουλούδια, δίπλα στην πισίνα…

Η οικογένεια της αδικοχαμένης Σεμέλης, οι συγγενείς και οι φίλοι της θα της πουν το τελευταίο αντίο στις δύο το μεσημέρι στην Καισαριανή.

120314101117_7909.jpg
Την ίδια ώρα, νέα σενάρια έρχονται στο «φως» για το θάνατό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψαν ευρήματα πνιγμού και ορισμένα άλλα, τα οποία δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Αυτό πάντως που συζητείται έντονα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είναι ότι το κορίτσι ταλαιπωρείτο από μία ίωση το τελευταίο διάστημα και πιθανότατα εξακολουθούσε να γυμνάζεται, παρά το γεγονός ότι ήταν ασθενής.

αρχείο λήψης (2).jpg
Συγκλονισμένος μίλησε και ο Πρόεδρος του ΠΕΑΚ Παναγιώτης Κογκόλης για την άτυχη κοπέλα. «Την είδανε στον βυθό. Σε μισό λεπτό πέθανε. Είμαστε συγκλονισμένοι από το γεγονός, δεν ξέρουμε ακόμη τους λόγους που οδήγησαν την κοπέλα στον θάνατο. Περιμένουμε την απάντηση του ιατροδικαστή. Ήταν πρώην αθλήτρια του ΝΟΠ και πολύ έμπειρη. Την γνώριζαν οι περισσότεροι στο "Πεπανός". Είχε βγάλει κάρτα με το κοινό. Την είδε ο προπονητής της μαζί με έναν άλλον προπονητή»


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top