Μαξιλαροπόλεμος για καλό σκοπό στο Λιντς της Βρετανίας

Έλληνες και Κύπριοι προσφέρουν τρόφιμα σε ιδρύματα της χώρας μας

Ένας μαξιλαροπ��λεμος που θα ζεστάνει σχολεία και θα προσφέρει τρόφιμα σε ιδρύματα της χώρας μας, πραγματοποιήθηκε στο Λιντς της Βρετανίας, με πρωτοβουλία Ελλήνων και Κυπρίων φοιτητών, που σπουδάζουν σε Πανεπιστήμια της Αγγλίας.

Ονόμασαν την εκδήλωση «Fighting for a good cause» (Μαξιλαροπόλεμος για καλό σκοπό) και ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να πάρουν το μαξιλάρι τους και να συγκεντρωθούν στο γήπεδο «John Charles» του Λιντς.

Πάνω από 1.000 άτομα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, ενώ το κάθε μαξιλάρι αντιστοιχούσε σε ένα κιλό ή μία συσκευασία ειδών πρώτης ανάγκης.

Όλα τα χρήματα και τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τις συμμετοχές θα διατεθούν μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Δεσμός» για την αγορά πετρελαίου ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες θέρμανσης ελληνικών σχολείων.

Η εθελοντική ομάδα των Ελλήνων και Κυπρίων φοιτητών λέγεται «PoWEr» και απαρτίζεται από 21 Έλληνες και Κύπριους φοιτητές σε πανεπιστήμια της Αγγλίας, ενώ έχει πάνω από 120 εθελοντές από διάφορες χώρες.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top