Καθηγητές αλυσοδέθηκαν έξω από τη Βουλή-Κλειστό το κέντρο της Αθήνας

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ

Καθηγητές αλυσοδέθηκαν έξω από τη Βουλή-Κλειστό το κέντρο της Αθήνας

Πρώτη ανάρτηση: 12/03/2014 11:12

Κλειστοί είναι αυτήν την ώρα οι δρόμοι γύρω από την πλατεία ��υντάγματος, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία της ΑΔΕΔΥ προς τη Βουλή στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης απεργίας στο Δημόσιο.

2051834.jpg
Νωρίτερα, στους δρόμους κατέβηκαν εκπαιδευτικοί και απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών. Μάλιστα, καθηγητές - μέλη της ΟΛΜΕ αλυσοδέθηκαν μπροστά από τα κιγκλιδώματα στο Σύνταγμα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις διαθεσιμότητες - απολύσεις, ενώ οι καθαρίστριες κρατούσαν στα χέρια σκούπες και σφουγγαρίστρες.

2051840.jpg
Την ίδια ώρα, στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχουν συγκεντρωθεί οι σχολικοί φύλακες που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ οι μικροομολογιούχοι έκαναν το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΣτΕ.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα θα έρθουν αντιμέτωποι με την ανεργία στις 22 Μαρτίου, οπότε λήγει το καθεστώς διαθεσιμότητας.

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr, η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιεί 24ωρη πανελλαδική απεργία σήμερα, Τετάρτη, αντιδρώντας στις απολύσεις, στο καθεστώς διαθεσιμότητας, αλλά και στις αξιώσεις που προβάλλει η τρόικα στον τομέα των εργασιακών σχέσεων.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο από την εκπομπή LIVE U

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top