Δεν το χωρά ο νους: Εσφαξε τις 3 ανήλικες κόρες της επειδή την παράτησε ο άντρας της

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει με το ίδιο μαχαίρι η σύγχρονη "Μήδεια"

Δεν χωρά ο ανθρώπινος νους τη φρικτή δολοφονία στην Ιταλία τριών ανήλικων κοριτσιών από τα χέρια της ίδιας τους της μητέρας.


Η σύγχρονη Μήδεια έσφαξε με μαχαίρι τα κορίτσια της, 3, 10 και 13 ετών, μέσα στο σπίτι της στην πόλη Λέρο, διότι την παράτησε ο άντρας με την οποία είχαν τα παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της είχε ανακοινώσει ότι διατηρούσε παράλληλο δεσμό και πριν δυο ημέρες είχε αναχωρήσει για την Αλβανία, με στόχο να εξηγήσει την όλη κατάσταση στους συγγενείς του, όπως και της γυναίκας του.


Πρόκειται για μία 35χρονη από την Αλβανία, η οποία στην συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες της, με το ίδιο μαχαίρι. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ έπασχε από βαριάς μορφής κατάθλιψη.

Μετά την αποτρόπαια πράξη της κατάφερε να βγει από το διαμέρισμά της και να ζητήσει βοήθεια από έναν γείτονα τον οποίο συνάντησε στις σκάλες. Όταν έφτασαν οι καραμπινιέροι και μπήκαν στο σπίτι, διαπίστωσαν ότι τα τρία κοριτσάκια ήταν νεκρά- η μητέρα τους τα είχε τοποθετήσει στο διπλό κρεβάτι - και ότι όλοι οι τοίχοι ήταν λερωμένοι με αίμα.


«Δεν μπορούσα να το αντέξω, είχα μείνει εντελώς μόνη», δήλωσε η Εντλίρα Ντομπρούσι στους εισαγγελείς.